Ajanvaraamisen ehdot

Keskustelu yleistä Ajanvaraamisen ehdot

 • Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 10 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 27.5.2020 klo 11:30 toimesta.
Luet parhaimillaan 10 vastausketjuja
 • Julkaisija
  artkl
  • #10763
   Osallistuja
   Sonja Sauranen

   Kuuden varauksen rajoitus tuntuu kyllä tosi vähältä 30 päivän ajalle. Lasketaanko tuohon kuuteen varaukseen myös Pikku Peuran varaukset? Ilmeisesti sinne pitää edelleen varata aika eikä voi mennä ns. palloränniperiaatteella?

   Mikä mahtaa olla syynä, että meillä vieraspelaajillekin mahdollistettiin ajanvaraus jopa 14 päivää etukäteen? Itse olen muualla törmännyt 3-5 päivän etukäteisvarauksiin vieraana. Nythän meillä on erityisesti viikonloput hyvinkin täyteen varattuna jo kaksi viikkoa etukäteen eikä sinne ”viime tipan” jäsenet/osakkaat mahdu sekaan muuta kuin kyttäämällä peruutusaikoja. Ei hyvä uudistus.

  • #10671
   Osallistuja
   Vesa Jordan

   Mielestäni tämä muutos lähtöajan peruuttamiseen on huono kuten myöskin tuo 30 päivän varauskalenteri. Nyt jos on epävarma omasta kunnosta tai säästä ei voi tehdä varausta sanktion johdosta. Aikaisempi peruutusmahdollisuus oli parempi joustavuutensa johdosta.

   Samoin tuo 30 päivää ennakkoon varaaminen tarkoittaa sitä, että helposti tehdään ns prime time varaukset viikkoja etukäteen ja sitten niitä aletaan muokkaamaan jatkuvasti tilanteen muuttuessa. Kuka pystyy sanomaan mitä tekeen kahden viikon päästä esim. viikonloppuna. Ne jotka pelaavat kohtuullisen paljon pitävät jatkuvasti kuutta varausta voimassa.

   Itse näin osakkeen omistajana koen että nämä molemmat muutokset eivät palvele osakeen omistajaa yhtään lisää verrattuna aikaisempaan tilanteeseen.

   Kannattaa huomioida, että nyt on menossa poikkeusaika jonka johdosta kentät ovat normaalia täydemmät muiden harrastusten ja lomamatkojen puuttumisen takia.

    

  • #10666
   Osallistuja
   Pekka Salonen

   Moi!

   On kyllä erinomainen tämä ajanvarauksen uudistus: Heti on alkanut löytymään vapaita lähtöjä myös arkisin klo 16-18 ja viikonloppuisin klo 9-14. Uudistus on selkeästi vähentänyt ”varmuuden vuoksi” varauksia, joita on sitten peruutettu juurikin pari tuntia ennen lähtöaikaa. Myös max kuusi varausta kerrallaan neljän/kahden viikon aikana jakaa nämä prime time vuorot tasaisemmin kaikkien pelaajien kesken. Toki peruutus 12 tuntia aiemmin on hankalaa arkisin kun työpäivien aikana sattuu ja tapahtuu ja joskus myös sääennusteet heittävät häränpyllyä. Onneksi on useimmiten niin, että kun on luvattu sadettu, niin Peuramaalla keli onkin mitä parhain:) Harvoin tautikaan iskee päälle yhtäkkiä aamulla ennen lähtöä, pelaamisen estävät oireet useimmiten tulee kyllä jo edellisenä iltana.

   t. Peksi

  • #10665
   Osallistuja
   Sonja Sauranen

   En kyllä minäkään näe suurta hyötyä näin osakkaana ajanvarausoikeuden pidentämisestä 30 päivään,etenkin kun samalla on kuitenkin kuuden varauksen rajoitus. Olisi kiva kuulla perustelut, miksi näitä ajanvarausoikeuksia pidennettiin? Mikä ongelma vanhoissa oli? Nythän pitää omaa vapaa-aikaa ennakoida todella pitkälle, jos haluaa päästä pelaamaan omalle kentälle. Nämä pitkät varausmahdollisuudet vain lisäävät turhia ”varmuuden vuoksi”-varauksia.

   Itse asiassa nuo kuukauden päähänkin ulottuvat ennakkovaraukset voivat myös hankaloittaa mahdollisten tapahtumien myyntiä. Jos minulla on osakkaana varaus vaikkapa kolmen viikon päästä lauantaina klo 10 niin en koe mitenkään kohtuullisena, että se yksipuolisesti perutaan jos tilalle astelee joku pienimuotoinen yritys- tai muu tapahtuma.

   Miten yhtiö aikoo toimia tällaisissa tapauksissa? Ei kai yhtiö voi marssia tuosta noin pelaavien osakkaiden/jäsenten yli?

   Terkuin

   Sonja

  • #10623
   Osallistuja
   Maarit

   Ymmärrän toki ongelman tyhjistä lähdöistä. Se harmittaa myös niitä pelaajia, jotka ovat mahdollisesti lähdössä yksin koska muut lähtijät ovat peruuttaneet. En kuitenkaan ymmärrä miten ihmeessä varaus aikojen pidennys voi tätä ratkaista. Ainakin oman pelaamiseni edellytys on ettei vettä tule vaakasuorassa. Tämä kun on vain mukava harrastus. Säätiedotus annetaan yleensä kymmeneksi päiväksi, joten mikä estäisi lyhentämään varaus aikoja esim. osakkaille 10 päivää ja muille viisi (jolloin pelaavien osakkaiden etu säilyisi). Silloin tuo max 6 varausta toimisi oikein hyvin.

   Maarit

  • #10571
   Osallistuja
   Pekka Immonen

   Osakkaana mietin että tämän tyyppiset muutokset heikentävät pelaavien osakkaiden etuja muihin nähden. Kenen etu tämä on?

  • #10570
   Osallistuja
   Pia Kaspi

   Onhan tämä aivan järjetöntä.

   Oletetaan, että joku olisi eilen halunnut perua tämänaamuisen lähtönsä. Se ei järjestelmässä onnistu, joten pelaaja jää kotiin ja maksaa No show -sakon. Minä puolestani haluaisin lähteä pelaamaan, kentällä on tilaa, mutta ajanvaraus ei sitä kerro. En pääse palaamaan.

   Onko muutosta ajanvarauksen ja peruutuksiin sittenkään mietitty loppuun asti.

  • #10568
   Osallistuja
   Merja Rassi

   Entä jos vahvistaa ajan, vaan ei saavukaan paikalle?

  • #10564
   Osallistuja
   Jukka Tammi

   Mitenkähän yrityksen johto on suunnitellut näihin kysymyksiin vastaamisen? Toivottavasti hyvin!

  • #10562
   Osallistuja
   Timo Sorsa

   12 tunnin määräaika varauksen peruuttamiselle on tosiaan liian pitkä. Voi olla monenlaisia työ-, perhe-, terveys-, tai muihin asioihin liittyviä syitä miksi päiväohjelma muuttuu ja tarve varauksen peruuttamiselle tai siirtämiselle syntyy. Mahdollliset sanktiot käyttämättömästä varauksesta olisivat kohtuuttomia jos sitä ei olisi edellisenä päivänä osannut ennustaa.

   Edes varauksen siirtäminen saman päivän aikana ei ole nyt mahdollista. Se on todella omituista. Siirrossa kentän varaustilanne ei sinänsä muutu miksikään, sama pelaajamäärä samalla kentällä samana päivänä säilyisi vaikka omaa varaustansa siirtäisi paremmin itselle sopivaan aikaan.

  • #10561
   Osallistuja
   Jari Takala

   Kiitos keskustelufoorumin avaamisesta, tälle on ollut tarvetta!!!

   Uusista ajanvaraamisen ehdoista tuli viestiä. Jonkinlainen rajaaminen lienee tarpeen, mutta nyt muutettiin kolmea asiaa samaan aikaan.

   Minulle osakkaana on 14 päivää ollut hyvinkin riittävä aika varata lähtöaikoja, ajan tuplaamisessa en näe itselleni hyötyä. Etenkin kun samalla voimassa olevien varausten määrää rajoitettiin kuuteen.

   Varsinainen kysymykseni koskee varauksen peruuttamista: se pitäisi tehdä 12 tuntia etukäteen. Eli käytännössä edellisenä päivänä. Minkälaisia sanktioita tulee, jos sattuu olemaan aamulla flunssassa eikä lähde kentälle? Peruuttaminenhan ei enää onnistu, vaikka aika olisi illalle. Entä jos aamulla sääennuste onkin aivan muuta kuin edellisenä iltana, eikä myrskyssä pelaaminen kiinnostakaan? Peruuttaminen ei onnistu (eikä ko. ajalle kukaan muukaan olisi tulossa, eli kenttä ei rahaa olisi muiltakaan saamassa).

   Luonnollisesti kiinnostaa, mitä tämä tarkoittaisi mahdollisille vierailleni, jotka jättäisivät näissä tapauksissa tulematta.

Luet parhaimillaan 10 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Vieritä ylös