Kenttien kunto

Keskustelu kenttä Kenttien kunto

 • Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 7 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 17.6.2020 klo 20:44 toimesta.
Luet parhaimillaan 7 vastausketjuja
 • Julkaisija
  artkl
  • #11015
   Osallistuja
   V-P Saikkonen

   Vielä lisänä, miksi penkit on poistettu lähes kaikilta paikoilta, ei kai se korona tartu penkkien kautta, eli tähän täytynee olla toinen syy?? Lisäksi, rangella on vain osa lyöntipaikoista käytössä, onko meillä pulaa matoista. Olisi hyvä jos meidän toimitusjohtaja vaivaituisi vastaamaan myös ylläoleviin kommentteihin, hyvä pitää mielessä että ME olemme sinun työnantajia.

  • #10932
   Osallistuja
   indy

   Onhan Hirsalalla ja Peuramaalla jotain yhteistyötä ollut ja muutama vuosi sitten jopa yritettiin fuusiota, mutta kyllä Hirsalan kentänhoitoporukka ja Peuramaan vastaava ovat ihan erilliset porukat.

    

  • #10929
   Osallistuja
   AntonS

   Juuri sunnuntaina puhuttiin peliporukan kesken tästä kyseisestä asiasta ja mietimme myös että ei taida olla tällä hetkellä ketään vakituista kenttämestaria Peuramaalla? (korjatkaa mikäli olen väärässä) , Hirsala Golf sekä Peuramaahan tekevät hyvää yhteistyötä , joten mikäli kentillä ovat samat kentänhoitoporukat niin olemmeko me Peuramaalla ”vain” kakkosluokan pelaajia millä ei tarvitse olla niin priimaa verrattuna Hirsalan pelaajiin.

  • #10924
   Osallistuja
   Merja Rassi

   Peuramaalla on kuluvalla kaudella uusittu bunkkereita. Niistä tulee tosi hienoja. (paitsi VP väylän 17 bunkkeri, jonne tulevaisuudessa täytyy kiivetä tikkain).
   Kaikki uusimattomat bunkkerit kasvaakin sitten heinää.
   Kentälle tulee kiireesti palkata lisää kenttähenkilökuntaa. Esim. Onko meillä lainkaan kenttämestaria?  Yhteystiedoista löytyy apulaiskenttämestari. Kuka päättää?

   Kävin viikkoja sitten Keimola Golfissa. Siellä väylät, griinit, lyöntipaikat ja bunkkerit paremmassa kunnossa kuin meillä.
   Ja siistit vessat!

  • #10808
   Osallistuja
   indy

   Entisenä työntekijänä/alihankkijana , ja edelleen osakkeen omistajana on todella ikävä lukea ihmisten viestejä Peuramaan kenttien kunnosta. Ja ikävä kyllä samankaltaisia kommentteja kuullut tämän foorumin ulkopuoleltakin. Kuten nimimerkki Jusu kirjoittaa , Peuramaa oli tunnettu hyväkuntoisista kentistään,  ja oma lisäykseni, myös hyvästä fiiliksestä. Kentän kuntoon voi vaikuttaa meistä ihmisistä riippumattomiakin tekijöitä mutta se fiilis on VAIN meistä ihmisistä kiinni. Itse en ole tänä vuonna omin silmin käynyt toteamassa Peuramaan ” kuntoa ”, en kentän enkä fiiliksen osalta, mutta toivottavasti pian keksitään mistä mättää,,,,Hirsala loisto kunnossa joten maantieteellinen sijainti tuskin selitys kentän tilaan. Tsemppiä Peuris !

  • #10807
   Osallistuja
   Jusu

   Täsmälleen samaa mieltä kenttien kunnosta edellä mielipiteensä ilmaisseiden kanssa. Vanhan Peuran lyöntipaikat, hyvin suurelta osin väylät, greenien edustat, kaikki surkeassa kunnossa. Greenit tietenkin paremmat, kuin viime keväänä, mutta kyllä nekin toivomisen varaa jättävät. Ei Porkkalakaan missään huippukunnossa ollut, kun sen viimeksi pelasin.

   Tällä viikolla vierailin kahdella vieraskentällä ja ne olivat huippukunnossa. Kavereiden kanssa on ollut pakko sopia, että mennään yhteisille kierroksille paremmassa kunnossa oleville kentille. Vieraspelaajat, ja kohta moni muukin, saattaa. ns äänestää jaloillaan ja valita jatkossa jonkun muun kentän. Tämä olisi tietysti hyvin epätoivottavaa, varsinkin kun aikoinaan Peuramaa oli tunnettu hyväkuntoisista kentistään.

  • #10805
   Osallistuja
   Jorma Puheloinen

   Olen edellisen kanssa samaa mieltä. Kentät ovat mielestäni melkein ”hävettävässä” kunnossa. Minun lyönneille se on sama, mutta vieraita en kyllä kehtaa kentillemme kutsua. Miksi säästötoimenpiteet koskevat kenttien hoitohenkilöstöä; kentät olleet täydempiä kuin koskaan 12 vuoden jäsenyysaikanani. Mitä varten nyt säästetään. Tärkeintä olisivat tyytyväiset asiakkaat. Asiakkaat maksavat myös johdon palkat.

  • #10803
   Osallistuja
   Risto Lipsanen

   Jos ymmärrän oikein , niin nyt on pelattu Peuramaalla 3000 kierrosta enemmän kuin viime vuona tähän aikaan, tämähän on fantastia. Mutta tässä on unohdettu mielestäni yksi asia että kenttähuolto ei ole pysynyn perässä ollenkaan. Mielestäni näin monella lisäkierroksella kerhon pitäisi kaksin , tai kolmenkertaistaa kenttähoito. Tällähetkellä kentät on annettu mennä niin huonoon kuntoo että kestää kuulkausia saada ne keskimääräiseen kuntoon.

   Tulevista kilpailuista puheen ollen , griinit on mielestäni sellaisessa kunnossa, että siellä ei tarvita puttitaitoa vaan enemmänkin arvailua. Toiset griinit ovat kivikovia ja toiset taas kuin mättäitä, puhumattakaan griinejen eri nopeudet, jota mielestäni ei voi lukea. On iso ero chipata kivikovalle greenille verratuna ”mätäs griinille”.

   Voiko joku selittää miten kenttä on mennyt tälläiseen kuntoon ?

Luet parhaimillaan 7 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Vieritä ylös