Keskustelupalsta

Keskustelu yleistä Keskustelupalsta

 • Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 15.5.2020 klo 06:51 toimesta.
Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  artkl
  • #10667
   Osallistuja
   Timi

   Olen aikoinaan tullut Peuramaan jäseneksi siksi, että sen aikainen golfiin liittyvä pönöttäminen ja klubien sisäinen nokkimisjärjestys ja uhkailumentaliteetti ei vastannut sitä, mitä pelin sosiaalisena liikuntamuotona jenkeissä aloittaneena odotin. Peuriksella oli kiva henki ja vaikka välillä oma pelaaminen lähes lamaantui 15 vuodeksi perhekiireiden vuoksi, oli mahtavaa palata aktiiviharrastuksen pariin ja todeta kenttien ja olosuhteiden parantuneen Peuriksen perushengen muuttumatta.

   Nyt tuntuu että meininki on muuttunut. Asioista tiedotetaan yksipuolisesti ja tylysti, vuosikymmeniä hyvää työtä tehneet opettajat savustetaan tietoisesti jäseniä palvelemasta, keskusteluforumit lopetetaan, ravintolayrittäjät heitetään ulos ja varauskäytännöt muutetaan kertaheitolla omistajia sen kummemmin kuuntelematta tai mitään edes kyselemättä. Nämä ovat siis tietty vain mielikuvia, mutta tuntuu siltä, että en ole ainoa jolle ne ovat muodostuneet.

   Haasteellinen korona-aika tietysti vain lisää eristyneisyyden tunnetta, mutta valitettavasti Peuris ei enää tunnu siltä kotiklubilta, joka otti vastaan iloisesti kaikki golfista innostuneet, ruutuhousuissa tai ei. Maailma muuttuu, niinhän se on, mutta Peuriksen muutos muistuttaa minulle enemmän paluuta Suomi-golfin alkuvuosiin kuin kehittymistä nykypäivän asiakaskeskeiseen, palveluhenkiseen suuntaan.

   Toivottavasti keskusteluforumin salliminen uudestaan oli merkki oikeansuuntaisesta muutoksesta. Seuraavaksi toivoo tolkkua täysin mielivaltaisiin lähtövarausjärjestelyihin – keskusteluketjusta löytyy jo monia erinomaisia ehdotuksia, miten osakkeenomistajia voitaisiin palvella paremmin  vieraspelaajien kärsimättä. Lopultahan on kyse siitä, kenen halutaan kentillä pelaavan ja ihan lopulta kentät omistavan. Tällä hetkellä en ihan saa otetta siitä, ketä ja mitä tavoitetta tämmöinen sekoilu oikein palvelee.

  • #10563
   Osallistuja
   Jukka Tammi

   Olipa hienoa, että saatiin tämä palsta uudelleen käyttöön. Toivottavasti tästä on hyötyä kaikille peuramaalaisille.

Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Vieritä ylös