No show

Keskustelu yleistä No show

 • Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 19.5.2020 klo 19:35 toimesta.
Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  artkl
  • #10706
   Osallistuja
   Jari Takala

   Minulle on tällä kaudella käynyt muutamaan (!) kertaan, että lähdön vahvistanut ei ole ilmestynyt tiiboksiin. Kotoa voi helposti vahvistaa paikallaolon, jos ei voi enää perua ja haluaa välttää no show sanktion.

   Kannattaisiko siis kevyesti sanktioida jos peruu ”liian myöhään” ja isosti jos ei saavu ollenkaan (eli ilmoittautuminen pitäisi olla aina paikan päällä). Liian myöhään perumisesta esim. rajoitetaan varausoikeutta määräajaksi, GF-pelaajalla kohtuullistettu sanktio. Tästä saisi hienon algoritminkin, jos haluaisi viilata (sitoa sanktioita varaustilanteeseen, varaushistoriaan, säätilaan jne. mutta jääköön se tällä kertaa).

  • #10703
   Osallistuja
   Jaakko Saarinen

   Maksu voi olla haastava perittävä, mutta voisiko no show:sta rapsahtaa automaattisesti vaikka parin viikon esto ajanvaraukseen?

   Lisäksi lähtöbokseihin voisi laittaa kyltit muistuttamaan varausvahvistuksesta?

  • #10702
   Osallistuja
   Pude Makela

   Hei,

   Tänään 18.5 pelivuoroni oli klo 13.30 Vanhalla. Lähdössä 4 pelaajaa.Neljäs ei saapunut paikalle, ei peruutusta, ei vahvistusta.Väylällä 8 vanhalla peuralla joukkoomme liittyi 1 mies, joka oli jäänyt ilman pelokavereita, 2 kpl jäänyt pois ilman peruutusta. Ymmärrän hyvin ongelman. Tuntuma on, että no show maksuja ei käytetä, kuitenkaan. Lisäksi olisi ilmeisesti syytä painottaa edelleen omaa vuoron vahvistamista. Ymmärrän myös resurssipulan no show maksujen asettamisesta. Varsin nopeasti kiirii tieto että no show maksu on vain pelote??.Keljua kaikin puolin. Missä on yksilön vastuu.Yhteisöllisyydestä puhumattakaan.

    

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Vieritä ylös