Peuramaa Golf ry juhlavuosi

Keskustelu yleistä Peuramaa Golf ry juhlavuosi

 • Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 10.8.2020 klo 13:50 toimesta.
Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Julkaisija
  artkl
  • #11289
   Osallistuja
   Pude Makela

   Haluan myöskin onnitella Peuramaata 30 v. Toivotan hyvää ja menestyksellistä tulevaisuutta. Samalla kiitän myös koko henkilökuntaa työstä,  jotta me pelaajat viihtyisimme rakkaan harrastuksemme parissa. 

  • #11254
   Osallistuja
   Taru Helin

   Sydämellinen onnittelu Peuramaa Golf ry:lle!

   Olimme mieheni Joukon kanssa Peuramaan jäseniä & osakkeen omistajia useiden vuosien ajan. Paljon mukavia muistoja jäi mieleen erilaisista kilpailuista & tapahtumista Peuramaalla ja ennen kaikkea saimme olla upeiden ihmisten seurassa. Lämmin tervehdys heille kaikille täältä Pirkanmaalta.

   Koska henkilökohtaisista syistä johtuen muutimme Ylöjärvelle tämän vuoden alussa, oli luonnollista liittyä uuteen golf-seuraan lähempänä kotia. Nyt emme siis pääse juhlistamaan kanssanne Peuramaa ry:tä juhlavuoden päätapahtumassa, kilpailussa 8.8.2020. ”Kyllä minä mieleni niin pahoitin” – kun luin, että osallistuminen edellyttää Peuriksen jäsenyyttä. Toisaalta ymmärrettävää,  koska me Peuramaan kenttien omistajathan rynnistäisimme mukaan kilpailuun ja veisimme paikat jäseniltä 🙁   Nyt pelaamme toisaalla ja nautimme upeasta lajista.

   Upeaa juhlapäivää Peurislaisille toivottaen,

   Taru

   • Tätä aihetta muokkasi 5 kuukautta, 4 viikkoa sitten .
Luet parhaimillaan 1 vastausketjua
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Vieritä ylös