Valmennus

Peuramaa Golfin opetus- ja valmennustoiminnasta vastaa GoGolf.

Opetus- ja valmennustiimissä Peuramaalla toimivat PGA Pro Riku Soravuo sekä PGA Pro Antti Vaalas.

Kaikki greencard ja opetukseen liittyvät kysymykset:

Joonas Salonaho

joonas@gogolf.fi

puh. 050 383 5435

RIKU SORAVUO​​​​​​​

PGA Pro

rsoravuo@gmail.com


Riku Soravuo on yksi maamme tunnetuimmista pitkän linjan golfvalmentajista. Pelaajaurallaan hän saavutti mm. kolme peräkkäistä SM-lyöntipelikultaa 86-88. Riku oli yksi ensimmäisistä kotimaisista ammattipelaajista joten hänellä on myös valtava kokemus huippugolfista pelaajana. Rikun merkittävimpiin saavutuksiin kuuluu kolmen peräkkäisen Suomen mestaruuden voittaminen vuosina 1986–1988. Näiden mestaruuksien jälkeen hän siirtyi ammattilaiseksi ja pelasi pääosin Challenge Tourilla ja Scandinavian Golf Tourilla.

Riku on toiminut valmentajana jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

Riku on avoin ja sosiaalinen henkilö jonka opetusfilosofiassa näyttelee vahvaa roolia pelaajan yksilöllisyys. ”Jokainen opetustapahtuma on oma tarinansa, ja pyrin löytämään asiakkaalle oikean tavan tehdä asioita hänen omien vahvuuksiensa mukaan.”

”Minulle opetuksessa on tärkeää auttaa oppilasta löytämään keinoja nauttia golfista yhä enemmän”, Riku sanoo.

Tällä hän tarkoittaa oppilaasta ja tilanteesta riippuen, joko svingin, pelitaktiikan, psyykkeen tai kehon kunnon kehittämistä.


ANTTI VAALAS

PGA Pro

antti@gogolf.fi


Pitkään Atlantin toisella puolella asunut golfin ammattivalmentaja Antti Vaalas edustaa golfvalmennuksen eliittiä. GoGolf-valmentaja Antti on viettänyt Pohjois-Amerikassa nuoruutensa, jossa hän pelasi yliopistogolffia neljä vuotta. Yliopistovuosien varrelle mahtui paljon kisoja kovatasoisten pelaajien seurassa.

Antti on opettajana yksityiskohtainen, ja hän pyrkii olemaan vuosi vuodelta vaativampi.

”Mulle opettamisessa tärkeää on, että jengi oppisi ja kehittyisi golfissa ja innostuisi harjoittelemaan enemmän”, hän sanoo.

”Seiftailu” ei kuulu Antin sanavarastoon eikä opetustyyliin. Hän korostaa opetuksessaan liikettä ja rohkeutta. Valmennusfilosofia on kehittynyt vuosien saatossa. Hän ajattelee, että on tietty optimi tapa tehdä ja liikkua – jokaisella se vain näyttää hieman erilaiselta, koska ihmiset ovat erilaisia. Tietyt yksityiskohdat ovat Antille todella tärkeitä, kuten oikea liikejärjestys.

Antin ääni saattaa olla monille golfareille tuttu myös major-kilpailujen selostajana!

Kurssivalikoima

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. ​​​​​​​
​​​​​