GOLFKOULU

Golfopetus ryhmätunti, golfkurssit, yksityisopetus (1-2 hlö).

Table Of Contents

Yksityistunnit 1-2hlö
1h 90€ PGH,KGV tai VGH jäsen 80€
40min 70€ PGH,KGV tai VGH jäsen 65€
20min 45€ PGH,KGV tai VGH jäsen 40€

ajanvaraus PEGO -sivustolla

VIIMEISIMMÄT

OPETTAJAT

JYRY-JUSSI PELTOMÄKI

Edustuspelaajien vastuuvalmentaja

Yhteystiedot:

040 558 9225
jyry-jussi@t2g.fi

Varaa opetustunti TÄSTÄ.

Jyry aloitti golfin vuonna 1989 Keimolan juuri valmistuneella kentällä. Jyry perheineen muutti Portugalin Vilamouraan 1992, missä hän pääsi heti Vilamouran edustusjoukkueeseen, jonka kanssa saavutuksiin kirjattiin yhteensä 3 Portugalin seurajoukkuemestaruutta. Amatöörisaavutuksiin kuuluu myös SM-lyöntipelipronssi vuodelta 1994. Ammattilaiseksi Jyry siirtyi vuonna 1999 ja hän kiersi vuodet 99-06 pääsääntöisesti pohjoismaitten ammattilaiskiertueita sekä kilpaili myös European Challenge Tourin kisoissa.  

Uskon valmennuksessa pitkäjänteiseen työhön ja suunnitelmallisuuteen.  Valmennan golfareita aloittelijoista kilpapelaajiin ja junioreista senioreihin sekä ryhmäopetuksista yksityistunteihin. Olen kouluttautunut käyttämään valmennuksen apuvälineinä mm. Trackmania ja Tomi Putting lyöntianalysaattoreita. Opetan golfia ympärivuotisesti kesäisin pääasiassa Peuramaa Golfissa ja talvisin eri talviharjoittelutiloissa. Vastaan valmennuksen suunnittelussa seuroissa missä toimimme. Uskon siihen, että hyvä seuravalmennus huomioi kaikki seuran ikäryhmät.

RIKU SORAVUO

PGA Pro

Riku Soravuo on yksi maamme tunnetuimmista pitkän linjan golfvalmentajista. Pelaajaurallaan hän saavutti mm. kolme peräkkäistä SM-lyöntipelikultaa 86-88. Riku oli yksi ensimmäisistä kotimaisista ammattipelaajista joten hänellä on myös valtava kokemus huippugolfista pelaajana. Riku on toiminut valmentajana jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan.

Riku on avoin ja sosiaalinen henkilö jonka opetusfilosofiassa näyttelee vahvaa roolia pelaajan yksilöllisyys. ”Jokainen opetustapahtuma on oma tarinansa, ja pyrin löytämään asiakkaalle oikean tavan tehdä asioita hänen omien vahvuuksiensa mukaan.”

Yhteystiedot:

050  577 2283
rsoravuo@gmail.com


Varaa opetustunti TÄSTÄ.

ALOITA GOLF

GOLFHARRASTUKSEN ALOITTAMINEN PEURAMAALLA ON KIVAA JA HELPPOA

Peuramaalla harrastusta aloittavia golfareita palvelee kaikille avoin 43 lyöntipaikkainen range, laadukkaat lähipelialueet sekä yhdeksänreikäinen par3 -kenttä.

Alkuun lajin aloittamisessa pääset helposti. Peuramaa Golfin toimistosta saat vuokrattua tarvittavat välineet sekä ostettua harjoituspalloja omatoimiseen harjoitteluun. Ammattitaitoiset ja kannustavat opettajamme järjestävät vuosittain alkeiskursseja, ryhmäopetusta sekä yksityistunteja vastaamaan oppilaiden tarpeita.

Koronapandemian aiheuttamien rajoitusten johdosta kevään kurssit on peruttu. Päivitämme tiedon kurssien järjestämisestä heti kun se on taas mahdollista. Peuramaa Golfin opetustoiminnasta vastaava BMW PEGO Golf School järjestää keväällä yksityistunteja normaalisti 1-2 hengelle, noudattaen tiukasti Golfliiton ja PGA:n hygieniaohjeistuksia.


Golfharrastuksen aloittavan FAQ

Mikä on green card ja miten saan sellaisen?

Green card on todistus siitä, että osaat golflyönnin perusteet sekä kentällä liikkumiseen liittyvät turvallisuus- ja etikettisäännöt. Kansainvälisesti golfkentät edellyttävät, että green card on suoritettu päästäksesi pelaamaan täysimittaisille 18 reikäisille kentille.

Green card suorituksia ottavat vastaan Peuramaa Golfin opettajat Jyry-Jussi Peltomäki ja Riku Soravuo. Kursseja järjestetään Peuramaa Golfissa kausittain useita. Halutessasi voit tiedustella mahdollisuutta green cardin suorittamiseen myös yksityisopetuksessa.

Jäsenyys, miksi ja mitä varten?

Lähes poikkeuksetta Suomen golfkentät vaativat pelaajiltaan aktiivisen jäsenyyden johonkin Suomen Golfliiton jäsenseuraan. Merkittävimpänä etuna jäsenyydessä pelaaja saa golfkenttäalueella suojaavan vastuu- ja tapaturmavakuutuksen. Muita etuja jäsenyydessä ovat mm. Golfliiton mobiili jäsen- ja tasoituskortti eBirdie, tasoituksen ylläpito sekä Golflehti 6 numeroa vuodessa. Oma kotiseurasi mahdollistaa myös osallistumisen vain jäsenille suunnattuihin kilpailuihin ja tapahtumiin.

Eikö golf ole erittäin kallista?

Harhaluulo on, että golf harrastuksena olisi kallista. Toki kuten kaikissa harrastuksissa, lajin aloittamiseen liittyy kustannuksia. Pelaamisen edellytyksenä on jokaisella pelaajalla omat varusteet (bägi, mailat, pallot ym). Hyvin varustellut välinejälleenmyyjät kuten pääkaupunkiseudulla toimivat Golf Center Oy sekä Golf Balance Oy palvelevat ammattitaidolla golfareita aloittelijoista aktiiviharrastajiin. Myymälöissä harrastusta aloitteleva golfari saa arvokasta tietoa tarvittavista välineistä ja välineiden soveltuvuudesta erilaisille pelaajille. Aloitteleville golfareille mailasettejä on tarjolla erittäin edulliseen hintaan.

Itse pelaamiseen liittyviin kustannuksiin voi itse vaikuttaa. Pelikierroksia voi maksaa yksittäin green fee -maksulla, joka vaihtelee kenttäkohtaisesti ja monissa paikoissa myös kellonajasta riippuen. Vaihtoehtoisesti pelaamiseen on tarjolla myös pelioikeuksia, jossa vuokraamalla pelioikeuden, maksat kerralla koko kauden rajoittamattoman pelaamisen. Pelioikeuksien hinnat vaihtelevat kenttäkohtaisesti, esimerkiksi Peuramaalla kausipelioikeuden hinta on erittäin kohtuullinen 590€, sisältäen rajattoman pelaamisen kahdella täysimittaisella kentällämme sekä par3 -kentällä.

Halutessasi tutustua tarkemmin golfin termeihin, klikkaa tästä.


Kesäisin terveisin

Peuramaa Golf

Vieritä ylös