HARJOITUSALUEET


Peuramaalla harrastusta aloittavia golfareita palvelee kaikille avoin 43 lyöntipaikkainen range, laadukkaat lähipelialueet sekä yhdeksänreikäinen par3 -kenttä.

Range

Peuramaa Golfin tilavalla rangella harjoittelijoiden käytössä on 43 lyöntimattoa sekä muutama katettu lyöntipaikka kaudelle 2020 uudistetussa lyöntikatoksessamme. Uudistamme säännöllisesti harjoituspallomme taataksemme laadukkaan harjoittelun.

Rangepalloja voi ostaa pallokoneesta pankki- ja luottokorteilla. Caddiemaster myy pallokoneeseen ladattavia magneettikortteja sekä poletteja. Harjoittelijoiden käytössä on rangella oma parkkipaikka.

Puttigriini

Klubitalon ja parkkipaikan vieressä sijaitseva 560m2 puttigreeni tarjoaa mahdollisuuden monimuotoiseen puttiharjoitteluun. Vaihtelevat kallistukset ja ensiluokkainen hoitotaso lisää harjoittelun mielekkyyttä pidempiinkin harjoituksiin.

Lähipelialue

Peuramaa Golfin iso ja monipuolinen harjoitusalue tarjoaa puitteet monimuotoiseen harjoitteluun. Harjoitusalueella on kaksi harjoitusgreeniä, jossa pienemmällä on mahdollista harjoitella chippejä lähietäisyydeltä ja putteja, isommalla greeneistä on mahdollisuus pidempiin pitch-lyönteihin sekä hiekkalyönteihin aina 80 metriin saakka. Lähipelialueella kaikki lyönnit suoritetaan nurmelta tai hiekasta.

Vieritä ylös