Erityisjärjestelyt ja ohjeistukset pelaamiseen ja maksamiseen liittyen

On erityisen tärkeää, että kaikki pelaajat noudattavat annettuja ohjeita, jotta kaikki pääsemme rakkaasta harrastuksestamme nauttimaan.

Yleiset ohjeistukset

 • mikäli olet yli 70-vuotias tai kuulut riskiryhmään, noudata Suomen hallituksen ja THL:n antamia toimintaohjeita
 • sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona
 • mikäli olet kipeä, tunnet itsesi kipeäksi tai lähipiirissäsi on jollakin flunssan oireita, älä tule pelaamaan
 • älä saavu kentälle ja teepaikalle liian aikaisin
 • pidä lipputanko paikallaan ja älä lainkaan koske lipputankoon.
 • kuppi on reiässä ylösalaisin, jotta pallo jää enemmän kupin pinnalle ja on helpommin poimittavissa ilman kosketusta reiän reunoihin ja lipputankoon
 • käytä ainoastaan omia välineitä
 • älä koske kaverin pelipalloon
 • lainakärryjä on saatavilla, desinfioinnista on huolehdittava itse. Kärryjen käyttö omalla vastuulla. Suosittelemme käyttämään omia kärryjä tai kantamaan bägiä.
 • bunkkereissa ei ole haravoita
 • tuloskortit eivät ole käytössä
 • kentillä ei ole vesipisteitä
 • älä kättele tai halaa muita pelaajia
 • pidä riittävä turvaväli muihin pelaajiin (väh. 2 metriä)
 • vältä isompia kokoontumisia niin rangella, parkkialueella kuin ykköstiilläkin. Kokoontuminen klubialueelle on ehdottomasti kielletty!
 • kentiltä on poistettu kaikki roskikset ja penkit. Huolehdithan omat roskasi pois kentältä .
 • wc tilat ovat avoinna rangella ja Piccadillyllä.
 • huolehdithan oman käsidesin mukaan!

Caddiemaster toimisto on avoinna päivittäin klo 9-18, klubitalo on muuten kiinni. Jokainen pelioikeuspelaaja vahvistaa omat varauksensa itse NexGolfin kautta. Kentillä on valvontaa ja tulemme laskuttamaan pelaajaa no show-tapauksissa.

Ajanvaraukset normaalien ajanvarauskäytäntöjen mukaan. Osakkaat 30 päivää, jäsenet/pelioikeuspelaajat ja vieraat 14 päivää etukäteen. 

Vieraspelaajat voivat varata aikansa teetime.fi sivuston kautta. Green fee maksu veloitetaan automaattisesti pankki/luottokortilta varauksenteon yhteydessä. Mikäli aiot maksaa pelilipuilla, Smartumin, Edenredin, ePassin tai eazybreakin mobiilimaksulla, et voi tehdä varausta teetime.fi kautta. Varaukset tällöin numerosta 020022122. Emme tule palauttamaan veloitettuja maksuja teetime.fi kautta tehdyistä varauksista.

 

Maksaminen ja hinnasto

Mikäli vieraspelaajan varaus on tehty teetime.fi kautta, veloitetaan green fee maksu suoraan pelaajan pankki/luottokortilta. Muissa tapauksissa maksaminen tapahtuu alla olevien vaihtoehtojen mukaan.

Green fee hinnat 12.5. alkaen Vanha Peura ja Porkkala

Vieraat arkisin 50 €, viikonloppuisin ja pyhinä 59 €
Osakkaan vieras 38 €
Pelioikeuspelaajan vieras arkisin 45 €, viikonloppuisin ja pyhinä 50 €
Opiskelijat arkisin 35 €, viikonloppuisin ja pyhinä klo 16 jälkeen 35 €
Juniorit 25 €

Pikku Peuran green fee (9r.) aikuisille 10 € ja junioreille 5 €

Peuramaalla junioreiksi luokitellaan vuonna 1999 ja sitä myöhemmin syntyneet.

Caddiemaster toimisto on avoinna päivittäin klo 9-18, green feen voi maksaa toimistossa. Alla muut maksuvaihtoehdot.

MobilePay:
Maksa green fee MobilePay-sovelluksella numeroon 47406, hakemalla Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab lähellä olevista myymälöistä tai käyttämällä qr-koodia. Kirjoita kommenttikenttään pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä.

Pelilippu:
Lähetä kuva pelilipun kääntöpuolella olevasta sarjanumerosta osoitteeseen caddiemaster@peuramaagolf.com<br />Kirjoita viestiin lipun käyttäjän nimi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä.

Lasku:
Lähetä viesti osoitteeseen caddiemaster@peuramaagolf.com<br />Kirjoita viestiin laskutettavan nimi ja sähköpostiosoite, pelaajan nimi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä.

ePassi:
Maksa hinnaston mukainen green fee ePassilla lähettämällä ePassiin kytketty puhelinnumerosi osoitteeseen caddiemaster@peuramaagolf.com<br />Kirjoita viestiin nimesi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä. Summa veloitetaan, kun viestisi käsitellään.

Smartum-mobiilimaksu:
Maksa hinnaston mukainen green fee Smartumin mobiilipalvelussa ja lähetä osoitteeseen caddiemaster@peuramaagolf.com seuraavat tiedot: maksutapa Smartum, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta.

Edenred-mobiilimaksu:
Maksa hinnaston mukainen green fee Edenredin mobiilipalvelussa ja lähetä osoitteeseen caddiemaster@peuramaagolf.com seuraavat tiedot:
maksutapa Edenred, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta.

Eazybreak-mobiilimaksu:
Maksa hinnaston mukainen green fee Eazybreakin mobiilipalvelussa ja lähetä osoitteeseen caddiemaster@peuramaagolf.com seuraavat tiedot: maksutapa Eazybreak, nimesi, lähtöaika (pvm ja klo) ja kenttä sekä screenshot kuitista TAI maksamasi summa ja maksuajankohta.

Vieritä ylös