Hei leidit!

Nyt on aika varata paikka kevään ja kesän kursseille. Tässäpä katsaus runsaaseen tarjontaan:

Naisten teematunnit

Teematunti 1: Peliopetus 26.4.
Peliopetuksessa kävellään Pron mukana kentällä ja opiskellaan kentällä tapahtuvia erikoistilanteita ja sääntöjä. Pro pelaa ja näyttää käytännössä miten eri tilanteissa toimitaan. Kesto 1,5h. Kustannus 15€/hlö. Osallistujia 15. Sopii niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin pelaajalle. Aloitus Porkkalan 1 teeltä. Omia mailoja ei tarvita.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Teematunti 2: Viheriöiden luku ja Putti 24.5
Tunnilla opiskellaan viheriön lukua ja putin tekniikkaa. Harjoitus tapahtuu kerhotalon lähellä olevalla puttigreenillä. Sopii kaiken tasoisille golfareille. Kustannus 15€. Max.15 henkeä.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Teematunti 3: Lähipelin erikoistilanteet ja hiekkalyönti 28.6
Tunnilla harjoitellaan lähipelin eri tekniikoita. Enemmän teoriaa olosuhteissa kuin käytännön harjoittelua. Sinulla on käytännön ymmärrys eri lähipeli lyönneistä ja niiden tekniikoista tunnin jälkeen. Sopii kaiken tasoisille pelaajille. Kustannus 15€. Max. 15 osalllistujaa. Kurssi alkaa lähipelialueella.
Ilmoittaudu TÄSTÄ

Tavoitteellista valmennusta Peuramaan naisille maanantaisin
Ryhmät: Groove max hcp 18 (alkaa ma 3.5.) ja Soul max hcp 36 (alkaa ma 10.5.)
Ilmoittaudu nyt mukaan TÄSTÄ

15h valmennusta, 10 harjoituskertaa eli 1,5 tuntia joka toinen viikko toukokuusta syyskuuhun. Pitkää peliä ja lähipeliä mukana monipuolisessa ohjelmassa. Hinta 250€. Max 8 osallistujaa. Väliin jääneet kerrat voi korvata Pego clubissa.

Golf kuntoon kuukaudessa
Tunnin kestävien harjoitusten aikana käymme läpi swingin, puumailalyönnit, chipin, putin ja bunkkerilyönnit. Kurssi pitää sisällään neljä harjoituskertaa ja soveltuu kaikentasoisille pelaajille.
Kurssin hinta 99€ pitää sisällään 4 tuntia opetusta vakioaikoina BMW Pego Golf Schoolin PGA pron vetämänä ja ohjevideot kurssin aikana käytyihin teemoihin. Väliin jääneet harjoituskerrat voi korvata PEGO CLUB-teematunneilla. Max. 6 pelaajaa.
Ensimmäisen kurssikerran tapaaminen Peuramaa Golfin rangen opetuspäädyssä.
Kurssi on avoin kaikille golffareille eikä vaadi Peuramaa Golfin jäsenyyttä, joten voit ottaa kaverisikin mukaan muilta klubeilta=)
Alkaen ma 3.5.2021 Riku Soravuo (useita kellonaikoja tarjolla)
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Alkaen ti 4.5.2021 Anniina Paatsama (useita kellonaikoja tarjolla)
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Alkaen to 6.5.2021 Jyry-Jussi Peltomäki (useita kellonaikoja tarjolla)
ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Vasta-alkajien Green Card-kurssit alkavat 17.4.
Vinkkaa vaikka kaverillesi niin saat kohta hyvää peliseuraa=)
ILMOITTAUDU TÄSTÄ
Kurssimaksu sisältää myös pelikokeen.

Kurssit voi maksaa edenred, -smartum, -e-passi, -eazybreak ja mobilepay-maksutavoilla. Opettajilla on myös mukana izettle-maksupääte johon käy yleisimmät pankki- ja luottokortit. (AMEX, VISA, MASTERCARD)

Lisätietoja antaa Jyry-Jussi Peltomäki
Peuramaa Golf Head Pro
jyry-jussi@pego.fi<br>040 5589 225

Tervetuloa kursseille!

Vieritä ylös