Naisten birkku- ja eclectic-kisat

Kauden 2021 Birkku- ja Eclectic-kisat on pelattu ja tulostaulukot löytyvät alapuolelta. Kiitos kaikille osallistuneille!

Tulostaulukot
Birkut 2021 Vanha Peura
Birkut 2021 Porkkala
Eclectic Vanha Peura 2021
Eclectic Porkkala 2021

Birkku-puu: klubin alakerrassa portaiden alla olevassa puussa on oksa jokaiselle väylälle. Käy täyttämässä Birkku-lappu ja laita se omalle oksalle. Tarkempi lappujen ohjeistus löytyy seinältä puun vierestä. Birdie/Birkku= yksi alle väylän ihannetuloksen (esim. par 4 väylällä pääsee reikään 3 lyönnillä).

Eclectic-kisan tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen henkilökohtaiseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Jokainen merkkaa Vanhan Peuran ja Porkkalan kentillä pelaamansa tulokset kauden aikana ilmoitustaululla oleviin taulukoihin, ja aina kun saa samalle väylälle paremman tuloksen, käy merkkaamassa sen taas taulukkoon. Näin kauden aikana syntyy paras oma tulos kultakin väylältä. Palkitsemme kauden parhaat päättäjäisissä.

Naisten ilmoitustaulu on klubin alakerrassa Birkku-puuta vastapäätä. Taululla on valmiina Eclectic-taulukot molemmille kentille. Huomioithan, että taulukoita on kahdelle eri tasoitusryhmälle per kenttä: hcp alle 25 ja hcp yli 25,1.Taululta löytyy myös ohje.

Leidien ensimmäinen uutiskirje on juuri lähetetty naisjäsenistölle. Jos et saanut uutiskirjettä, niin laita e-mail osoitteesi tiedoksi: peuramaagolf.naistoimikunta@gmail.com 

Iloisia kierroksia ja pysytään terveinä.

Kevätterveisin,
Naistoimikunta

Artikkelia päivitetty 12.10.2021 lisäämällä tulostaulukot

Vieritä ylös