Naisten birkku- ja eclectic-kisat

Peuramaan kausi 2021 on avattu ja pääsemme taas nauttimaan golfin iloista ja haasteista. Muistetaan noudattaa vielä korona-ohjeistuksia ja pidetään turvaväli.

Birkku- ja Eclectic-kisamme ovat taas käynnissä ja jatkuvat 3.10. saakka.

Birkku-puu: klubin alakerrassa portaiden alla olevassa puussa on oksa jokaiselle väylälle. Käy täyttämässä Birkku-lappu ja laita se omalle oksalle. Tarkempi lappujen ohjeistus löytyy seinältä puun vierestä. Birdie/Birkku= yksi alle väylän ihannetuloksen (esim. par 4 väylällä pääsee reikään 3 lyönnillä).

Eclectic-kisan tarkoitus on kannustaa pelaajia parhaaseen henkilökohtaiseen suoritukseen kauden jokaisella kierroksella ja jokaisella reiällä. Jokainen merkkaa Vanhan Peuran ja Porkkalan kentillä pelaamansa tulokset kauden aikana ilmoitustaululla oleviin taulukoihin, ja aina kun saa samalle väylälle paremman tuloksen, käy merkkaamassa sen taas taulukkoon. Näin kauden aikana syntyy paras oma tulos kultakin väylältä. Palkitsemme kauden parhaat päättäjäisissä.

Naisten ilmoitustaulu on klubin alakerrassa Birkku-puuta vastapäätä. Taululla on valmiina Eclectic-taulukot molemmille kentille. Huomioithan, että taulukoita on kahdelle eri tasoitusryhmälle per kenttä: hcp alle 25 ja hcp yli 25,1.Taululta löytyy myös ohje.

Leidien ensimmäinen uutiskirje on juuri lähetetty naisjäsenistölle. Jos et saanut uutiskirjettä, niin laita e-mail osoitteesi tiedoksi: peuramaagolf.naistoimikunta@gmail.com 

Iloisia kierroksia ja pysytään terveinä.

Kevätterveisin,
Naistoimikunta

Vieritä ylös