Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab yhtiökokouksen kuulumiset

Yhtiökokous pidettiin 4. maaliskuuta klo 18.00 alkaen Peuramaa Golfin klubitalolla. Kokous järjestettiin poikkeuksellisesti etäyhteyden välityksellä vallitsevien koronarajoitusten vuoksi. Kokouksessa oli edustettuna 814 osaketta ja 814 ääntä. 

Heti kokouksen alkuun yhtiön puheenjohtaja Raoul Bergman ilmoitti jättäytyvänsä pois hallituksen ja puheenjohtajan tehtävistä ja kiitti lukuisia henkilöitä vuosien varrelta. Kiitos Raoul Bergmanille hienosta työstä vuosien varrella!

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Varhela. Kokouksen sihteerinä toimi Erkko Heikkinen.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2020 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Toimitusjohtaja esitteli talousarvion ja yhtiövastikkeeksi vahvistettiin äänestyksen jälkeen 550 €/vastikevelvoite.

Hallituksen henkilömäärästä äänestettiin. Äänestyksen jälkeen päätettiin valita neljä jäsentä hallitukseen. Edeltävänä vuotena hallituksessa oli ollut viisi jäsentä. Vuoden 2021 hallitukseksi valittiin äänestyksen jälkeen Hans Weckman, Paavo Kettunen, Jari Kohtamäki ja Jarkko Karesvuori.
 
Junioripelioikeuden hinnaksi vahvistettiin liukuva hinnoittelu 30-295 euroa.

Kokouksen puheenjohtaja Markku Varhela päätti kokouksen klo 20.17.
Yhtiövastikkeen maksaminen
Vastikelaskut lähetetään osakkaille kirjeenä postitse 15.03.2021. Vastikelaskujen eräpäivä on 29.03.2021. Mikäli kirje ei saavuta sinua postitse, löydät vastikelaskusi myös NexGolfista (pgh.nexgolf.fi) kirjautumalla sisään omilla NexGolf-tunnuksillasi. Muistakaa käyttää laskussa olevaa pankkitiliä ja viitenumeroa laskua maksaessanne, jotta maksusuoritus kirjautuu oikein. Kiitos.
Pelioikeuden nimeäminen
Lomakkeet pelioikeuden nimeämistä varten saat ladattua tästä:

PELIOIKEUDEN NIMEÄMINEN A/B-osake
PELIOIKEUDEN NIMEÄMINEN C-osake

Voit lähettää lomakkeen meille täytettynä ja allekirjoitettuna postitse tai skannattuna sähköpostin liitteenä toimiston sähköpostiin office@peuramaagolf.com.<br>A- ja B-osakkaat voivat tehdä pelioikeuden nimeämisen myös suoraan NexGolfin kautta kirjautumalla NexGolf-järjestelmään omilla NexGolf-tunnuksilla. Pelioikeuden nimeäminen NexGolfin kautta ei onnistu, mikäli henkilö, jolle pelioikeus nimetään, ei ole ollut aiemmin Peuramaa Golfin pelioikeuspelaaja tai jäsen.Osakas voi omasta sähköpostistaan tehdä pelioikeusilmoituksen myös ilman pelioikeuden nimeämislomaketta, kirjoittamalla sähköpostin viestikenttään tyyliin: ”Osakkeeni A-xxx pelioikeutta kaudella 2021 käyttää Matti Meikäläinen. Alla Matin yhteystiedot.”

Tarvitsemme pelioikeuden käyttäjältä seuraavat tiedot: syntymäaika, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköposti, kotiseura, jäsennumero ja tasoitus.

Muistattehan, että pelioikeuden voi nimetä vain kerran kauden aikana ja pelioikeuden käyttäjää ei voi vaihtaa kesken kauden. 
Vieritä ylös