Peuramaa Golf hakee caddiemastereita kaudelle 2021

Kirkkonummella sijaitseva Peuramaa Golf on kolmen erilaisen kentän kokonaisuus, josta löytyy myös hyvät harjoittelualueet, modernit klubitilat sekä erinomainen ravintola. Kaksi täysimittaista kenttää (Vanha Peura ja Porkkala), 9-reikäinen par 3- kenttä (Pikku Peura) ja lähes 2400 jäsentä tekevät Peuramaa Golfista yhden Suomen suurimmista golfyhteisöistä.

Haemme ensi kaudeksi caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin. Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle (huhti-lokakuu). Caddiemasterin toimisto on avoinna kaikkina viikonpäivinä, työvuoroja on keskimäärin 4-6/vko ja päivittäinen työaika on noin 5-8 tuntia.

Caddiemasterin toimenkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Caddiemasterin tehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaaminen ja pelaajien vastaanotto, jäsenrekisterin ylläpito, kilpailuihin ja tapahtumiin liittyvät tehtävät, kassanhoito ja tilitykset, sosiaalisen median päivittäminen, ravintolan avustavat tehtävät, sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät asiakaspalvelutehtävät.

Edellytämme hakijalta reipasta ja iloista otetta asiakaspalvelutehtäviin sekä vähintään 18 vuoden ikää. Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus ja sopeutumiskyky kiireiseenkin työrytmiin auttavat tehtävässä. Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole ratkaisevassa roolissa valintoja tehdessä. Alueelle on haastavat julkiset yhteydet, joten oma kulkuneuvo on lähes välttämätön.

Palkkaus Golfalan TES:n mukaan.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse office@peuramaagolf.com
Lisätiedot: toimistopäällikkö Erkko Heikkinen, puh. 0400 331188 (tiedustelut arkisin klo 9-15 viikoilla 50, 51, 2, 5 ja 6)

Hakuaika päättyy 14.2.2020. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Vieritä ylös