Peuramaa Golf Hjortlandet Ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin etäyhteydellä tiistaina 15.12.2020

Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestettiin koronatilanteen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi etäyhteydellä tiistaina 15.12.2020 klo 18.00. Kokous sujui hyvin ja jouhevasti ilman suurempia teknisiä murheita.

Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Jari Kohtamäki ja sihteeriksi Erkko Heikkinen. Pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Raoul Bergman ja Mika Pirhonen. Toimintasuunnitelma, taloussuunnitelma ja jäsenmaksujen suuruudet kaudelle 2021 hyväksyttiin yksimielisesti. Jäsenmaksu aikuisille kaudella 2021 on 85 euroa ja junioreille 30 euroa (synt.v 2000 tai myöhemmin). Jäsenyydet laskutetaan arviolta tammikuun puolessa välissä.

Kapteeniksi vuosille 2021-2022 erovuorossa olleen Jaakko Väätäisen tilalle valittiin hallituksen ehdotuksen pohjalta Mika Pirhonen. Mika Pirhonen esittäytyi kokoukselle ja kiitti Jaakko Väätäistä hyvin tehdystä työstä. Lady kapteeni ei ollut erovuorossa, mutta nykyinen lady kapteeni Helena Tikkanen jättää tehtävän kesken kauden ja tilalle lady kapteeniksi valittiin kaudeksi 2021 Leena Nordman. Onnittelut kapteeneille valinnoista!

Hallituksen jäsenistä erovuorossa olivat Klaus Juhani Karlsson ja Jarkko Karesvuori.

Hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle kausille 2021-2022 valittiin yksimielisesti hallituksen ehdotuksesta Klaus Juhani Karlsson ja Jarkko Karesvuori sekä uusiksi jäseniksi Mika Pirhonen ja Leena Nordman. Hallitus kaudella 2021 on: Jari Kohtamäki, Klaus Juhani Karlsson, Jarkko Karesvuori, Mika Pirhonen, Leena Nordman, Arttu Hirvonen ja Panu Palomäki. Hallituksen sihteerinä jatkaa Erkko Heikkinen ja hallituksen ulkopuolisena jäsenenä Jyry-Jussi Peltomäki.

Toiminnantarkastajiksi valittiin yksimielisesti Harri Kähönen ja Markus Muukkonen.

Vuoden Peuramaalaiseksi valittiin Jarkko Aspegren.
Perustelut: Jarkolla on aina iloinen ilme klubilla, hän on erittäin auttavainen ja ystävällinen henkilö ja lisäksi erittäin pidetty pelaaja henkilökunnan keskuudessa. Jarkko on esimerkillinen pelaaja ja tekee kentillä pyyteetöntä työtä paikkaamalla lyöntijälkiä ja alastulojälkiä. Onnittelut Jarkolle ansaitusta valinnasta!

Kokous päättyi klo 18.28.

Kiitos kaikille mukana olleille hyvin sujuneesta kokouksesta ja toivotamme kaikille oikein hyvää joulunaikaa!

Vieritä ylös