Peuramaa Golfin opetustoiminta uudistuu

BMW Pego Golf Schoolin opetustoiminta päättyy Peuramaa Golfissa syyskuussa 2021. Golfkoulun opettajat ovat kaudesta 2020 alkaen antaneet yksityistunteja ja ryhmäopetusta Peuramaa Golfin aikuis- ja juniorijäsenille. BMW Pego Golf School haluaa kiittää lämpimästi kaikkia opetuksessa olleita ja toivomme suoria ja pitkiä lyöntejä jatkossakin.

BMW Pego Golf Schoolin toiminta keskittyy jatkossa Keimola Golfin, Kytäjä Golfin, Linna Golfin ja Järviseudun Golfin opetustoimintaan. ”Talvisin tuotamme opetusta ja kursseja omissa tiloissamme. Haluamme tehdä golfista helpompaa ja hauskempaa kaikentasoisille pelaajille. Valmennuskokonaisuudet ja Pego-klubi -tuotteet on räätälöity eri tasoisille pelaajille sopiviksi.”, kerrotaan BMW Pego Golf Schoolista.

Peuramaa Golf kiittää BMW Pego Golf Schoolia hienosta ja menestyksekkäästä valmennus- ja opetustyöstä. Jatkossa Peuramaa Golfin opetustoiminnasta vastaa GoGolf sekä opetuksessa jatkaa myös jo Peuramaalla opettanut Pro Riku Soravuo sekä uutena kasvona Pro Antti Vaalas.

Peuramaa Golfin talvikursseista ja opetuksista infotaan lähiaikoina.

Lisätietoja antaa:

Jyry-Jussi Peltomäki,
BMW Pego Golf School
https://pego.fi/bmwpegogolfschool/

Juha Ruponen
Peuramaa Golf Oy

Vieritä ylös