Peuramaan midit 2021 – tervetuloa mukaan toimintaan!

Kausi lähestyy ja nyt on hyvä hetki hypätä Mideihin mukaan. Midien kausi starttaa jo kahden viikon kuluttua! Tänä vuonna ikäraja on laskettu 25 vuotta kuluvan vuoden aikana täyttäviin. Midien kisoja järjestetään yhdessä valmennustoimikunnan kanssa ja tapahtumiin otetaan mukaan myös alle 25-vuotiaat Forza PGH-pelaajat, mutta he eivät ole mukana kokonaisrankingissä. Alla tiivis infopaketti tulevasta kaudesta.

Peuramaan midit 2021

Peuramaan midit on oikea paikka sinulle jos olet kilpailuhenkinen golfari, ehkäpä jo totisen kilpaurasi lopettanut, kilpailuihin tähtäävä tai muuten vaan kilpagolfista kiinnostunut yli 25-v (s. 1996 tai myöh.) Peuramaalainen, tasosta tai tasoituksesta riippumatta. Midien toimintaan otetaan kaudella 2021 mukaan myös tätä nuoremmat Team Forza PGH pelaajat, he eivät kuitenkaan ole mukana rankingissa.

Mideissä pelataan viikkokisasarjaa, mestikset, reikäpelejä ja seuraotteluita sekä järjestetään muuta toimintaa golfin ympärillä. Toiminnalla pyritään myös valmistamaan ja kehittämään pelaajia Mid-touria ja Mid-SM -kisoja varten yhdessä muiden toimikuntien kanssa. Lisäksi kannustetaan jäsenistöä kilpailulliseen golfiin sekä kehittymään pelaajina.

Midien kausi alkaa ma 19.4. Midien avajaiset pyritään järjestämään pe 7.5. Tällöin syödään ja saunotaan uuden kauden kunniaksi koronatilanteen niin salliessa.

Jos haluat Peuramaan mideihin mukaan, kaipaat lisätietoa tai sinulla on kehitysideoita, niin ole yhteydessä midit.pgh@gmail.com tai 040 533 0297. Kauden jäsenmaksu on 35€, joka laskutetaan kevään aikana.

Edut

  • Osallistumisoikeus Peuramaan Midien kilpailuihin. Mestikset, Kurko-kisat, reikäpelit ja muut.
  • Pääsy midien tapahtumiin
  • Midien treenit ja Trackman-sessiot
  • Ja muut matkan varrella kehitetyt tapahtumat

Midi-kisasarja

Miehet ja Naiset kisaavat Midi-Kurkon tittelistä scratch-lyöntipelissä valkoisilta ja sinisiltä tiiltä. Kurko-ranking muodostuu Midien kilpailuista saaduista pisteistä. Sarjassa mukana on 10 viikkokilpailua. Rankingiin huomioidaan myös Midi-mestisten tulokset. Päättäjäiskisoista sekä mestiksistä pelaajat saavat tuplapisteet.

Midi-Kurko

  • Pelataan tasoituksetonta lyöntipeliä. Miehet valkoisilta ja Naiset Sinisiltä tiipaikoilta.
  • 10 osakilpailua + mestikset, joista 6 parasta tulosta lasketaan mukaan Kurko-rankingiin.
  • Päättäjäiskisasta sekä Mestiksistä jaossa tuplapisteet.
  • Viikkokisassa mukana vapaaehtoiset skinit.
  • Viikkokisassa myös bonuskisoja (pisin draivi, lähimmäs lippua tms)

Mid-joukkue SM Miehet/naiset

Miesten Midien joukkue-SM -kisat pelataan Laukaalla 18.9. – 19.9. Naisten Mid-joukkue SM pelataan Aulangossa 18.9.-19.9. Joukkueet muodostetaan Mid Tourilla parhaiten menestyneistä pelaajista. Joukkuetta täydennetään tarvittaessa Midi-Mestisten ja Kurko-rankingin perusteella.

Alustava kalenteri

Kurko 1Ma19.4.
Mid AvajaisetPe7.5.
Kurko 3Ma24.5.
Kurko 4Ma21.6.
Kurko 5Ma28.6.
Kurko 6Ma5.7.
Mid mestisLa-su17.7. – 18.7.
Kurko 7Ma2.8.
Kurko 8La28.8.
Kurko 9La11.9.
Mid päätösLa2.10.
Vieritä ylös