TrackMan -simulaattorit ja lyöntipaikat aukeavat 1.11.

Peuramaa Golfin klubitalolle aukeaa maanantaina 1.11.2021 golfareille talven ajaksi sisäharjoittelupaikka. Käytössä on kaksi TrackMan -simulaattoria ja viisi lyöntipaikkaa.

Aukiolojat:
Arkisin klo 10-20
Viikonloppuisin klo 10-18

Arki-iltaisin klo 16 alkaen ja lauantaina aamupäivisin on usein opetusryhmiä, jolloin sisäharjoittelutilat on varattu ainoastaan opetusryhmien käyttöön. Ajantasainen varaustilanne näkyy varauskalenterista play.fi/gogolf, valitse Peuramaa Golf.

Pyhäpäivinä sisäharjoittelupaikka on suljettu.

Hinnat:

TracMan -simulaattori
Arkisin klo 10-15: 20EUR/h
Arkisin klo 15-20: 30EUR/h
Viikonloppuisin: 30EUR/h


Lyöntipaikka: 6EUR/h

Aikojen varaaminen ja maksu
Ajanvaraus simulaattoreihin ja lyöntipaikoille tapahtuu netin kautta osoitteessa play.fi/gogolf. Ensimmäisellä kerralla ajan varaaminen vaatii palveluun rekisteröitymisen. Myöhemmin ajanvaraus onnistuu kirjautumalla olemassa olevilla play.fi -tunnuksilla. Varaustilannetta voi tarkastella ilman rekisteröitymistä palveluun. Play.fi:n kautta tehdyt varaukset maksetaan verkkomaksuna ajanvarauksen yhteydessä. Palvelun tarkemmat käyttöohjeet löytyvät play.fi -palvelusta.

Aikoja voi varata myös sähköpostitse ja puhelimitse Call Centeristä:
puh. 09 816 04806
caddiemaster@gogolf.fi

Call Center on avoinna joka päivä klo 8.30-16.30.

Ajanvaraus ja palveluun rekisteröityminen onnistuu myös paikan päällä klubitalolla caddiemastereiden toimesta sisäharjoittelupaikan ollessa avoinna. Caddiemasterit eivät ole paikalla opetusryhmien aikana, joten aukioloaika vaihtelee päivän mukaan, kts. aukioloajat. Paikan päällä ja puhelimitse tehdyt ajanvaraukset voidaan maksaa caddiemastereille yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla sekä liikuntaeduilla.

Aikojen peruutus
Voit peruuttaa ajan play.fi -palvelussa. Peruutus on tehtävä 23h ennen varausta. Kun olet tehnyt peruutuksen peruutusehtojen mukaisesti, maksamasi varausmaksu jää palveluun saldoksi ja voit käyttää sen seuraavan varauksen yhteydessä. Alle 23h tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä. Voit myös peruuttaa ajan asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse 23h ennen varausta.

Vieritä ylös