Uusi kenttämestari Pawel Wasalski

Peuramaalla on aloittanut uusi kenttämestari Pawel Wasalski. Pawel on pitkänlinjan kentänhoitaja, joka on aikaisemmin työskennellyt Alastarossa, St. Andrewsissä, Aurinko Golfissa ja ennen Peuramaata Pickalassa apulaiskenttämestarina.

Pawel on tutustunut Peuramaan kenttiin ja tämän kauden tavoite on pelipintojen parantaminen ja liiallisen kuidun vähentäminen etenkin greeneiltä. ”Kun ylimääräinen kuitu saadaan poistettua, niin greenit voivat sen jälkeen huomattavasti paremmin, ja niitä on helpompi jatkossa hoitaa”, kommentoi Pawel.

Pawel muistuttaa pelaajia siitä, että kentänhoito on yhteistyötä pelaajien kanssa. Kentänhoito tekee töitä sen eteen, että pelaajat pääsevät nauttimaan mahdollisimman hyväkuntoisista kentistä. Pelaajat voivat omalta osaltaan auttaa prosessia huolehtimalla lyönti- ja putoamisjäljistä mahdollisimman hyvin.

Kuluvalla kaudella kentänhoidon töiden aloittamista on aikaistettu, jotta työt häiritsevät mahdollisimman vähän pelaajia. Kuitenkin on tilanteita, joissa kenttää hoidetaan pelaajien edessä. Pawel muistuttaakin pelaajien vastuusta turvallisuuden noudattamisessa ”Ei lyödä palloja ennen kuin kenttähenkilökunta antaa siihen luvan.”

Pawel Wasalski 040 412 8528
kenttamestari@peuramaagolf.com

Vieritä ylös