OHJEET


ESITTELY

Peuramaa Golf sivuston sisältö on jaoteltu eri käyttäjille. Valitset ylänavigaatiosta oletko JÄSEN tai VIERAS. Jos etsit lounaslistaa tai ravintolapalveluja mene RAVINTOLA. Oletko järjestämässä golftapahtumaa, mene YRITYKSILLE. Kaikki YHTEYSTIEDOT on kootusti.

Kännyköiden käyttö on asetettu etusijalle eli sisältö tulee vastaan sivuja skrollaamalla ja navigaatio avautuu oikean yläkulman mustasta neliöstä. Ensimmäinen taso tulee näkyviin ja muut tasot tulevat näkyviin hakasia täppäämällä.

Huomaa että jos haluat soittaa tai lähettää sähköpostiviestejä, tämä tapahtuu suoraan sivuston linkeistä.

AJANKOHTAISTA

Julkaisemme ajankohtaisia artikkeleita joista uusimmat esitellään etusivulla. Artikkelin yhteydessä esitellään muiden artikkeleiden kategoriat eli voit etsiä esimerkiksi toimiston uutisartikkelit aikajärjestyksessä. Toinen tapa selata on artikkeleita kuukausittain.

Kategorioita: TOIMISTO, SEURA, KENTÄNHOITO, RAVINTOLA, GOLFKOULU ja toimikunnilla on omansa.

KESKUSTELUFOORUMI

Rakennamme tällä hetkellä KESKUSTELUFOORUMIA,  johon osallistuminen tulee kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Foorumi on julkinen.

ETSI

Onko jokin artikkeli tai sivu hukassa, käytä etsi toimintoa.

YLLÄPITO

Sivustoa ylläpitaa mm. Peuramaan henkilökunta ja esimerkiksi toimikuntien edustajat. Ajankohtaista artikkelin yhteydessä on julkaisupäivä, kategoria johon artikkeli kuuluu ja julkaisija.

Sivuston ylläpitäminen tapahtuu kirjautumalla tunnuksella ja salasanalla. Jos salasanaa ei ole saatavilla, ei hätää; niin kauan kuin olet rekisteröitynyt käyttäjä, voit tilata uuden salasanan luomislinkin sähköpostiosoitteeseesi.

Ylläpidon ohje salasanan takana, ylläpitäjille lähetetty. Sivulle koottu ohjeet esimerkiksi uuden artikkelin luomiselle. Lue ohjeet ja katso opetusvideo aiheesta.

Vieritä ylös