Yhtiökokouksen kuulumiset

Yhtiökokous pidettiin 27. helmikuuta alkaen kello 18:00 Kirkkonummella Hotelli Långvikin tiloissa. Kokouksessa oli edustettuna 575 osaketta ja 575 ääntä.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Varhela. Kokouksen sihteerinä toimi Erkko Heikkinen.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2019 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Toimitusjohtaja esitteli talousarvion ja yhtiövastikkeksi vahvistettiin 550 €/vastikevelvoite.

Vuoden 2020 hallitukseksi valittiin Raoul Bergman, Mika Lehto, Klaus Juhani Karlsson, Jerry Lindström ja Jarkko Karesvuori. Yhtiön puheenjohtaja Raoul Bergman kiitti erikseen hallituksesta pois jääneitä Pasi Maunoa ja Harri Kähöstä hyvästä hallitustyöskentelystä. Lisäksi hän kiitti jo edesmennyttä Veli Lainetta.

Toimitusjohtaja kertoi, että junioripelioikeuksien määrä on ollut jo vuosien ajan laskussa, joten hän esitti muutosehdotuksen, joka antaa toimistolle mahdollisuuden joustavaan hinnoitteluun. Junioripelioikeuden hinnaksi vahvistettiin 30-295 euroa. Tällä pyritään lisäämään junioreiden määrää Peuramaalla.

Kokouksen kaikki päätökset tehtiin hyvässä hengessä ja yksimielisesti.

Kokouksessa käytiin läpi Juha Seppäsen etukäteen lähettämää sähköpostia koskien Peuramaan toimintamallin kehittämistä. Toimitusjohtaja kiitti Juha Seppästä aktiivisuudesta ja totesi, että ehdotuksessa on paljon hyvää ja hallitus on jo käynyt aiemmissa kokouksissa aihetta läpi. Osakkaiden mielipide testattiin suuntaa antavalla käsiäänestyksellä ja lähes kaikki paikalla olleet olivat sitä mieltä, että hallituksen tulisi jatkaa asian selvittämistä yhdessä osakkaiden kanssa. Asiasta käytiin keskustelua hyvässä hengessä ja hallitukselle annettiin kehitysehdotuksia asian eteenpäin viemiseksi.

Kokouksen puheenjohtaja Markku Varhela päätti kokouksen ja kiitti hyvähenkisestä keskustelusta.

Terveisin,

Juha Ruponen
Toimitusjohtaja

Yhtiövastikkeen maksaminen
Vastikelaskut lähetetään osakkaille 3.3.2020. Vastikelaskut lähtevät sähköpostitse niille, joilla on rekisterissä sähköpostiosoite ja muille vastikelaskut tulevat postitse. Mikäli et jostain syystä saa laskua ensi viikon aikana, löydät laskun myös NexGolfista (pgh.nexgolf.fi) kirjautumalla sisään omilla NexGolf-tunnuksillasi.

Vastikelaskujen eräpäivä on 17.3.2020. Muistakaa käyttää laskussa olevaa pankkitiliä ja viitenumeroa laskua maksaessanne, jotta maksusuoritus kirjautuu oikein. Kiitos.

Pelioikeuden nimeäminen
Lomakkeen pelioikeuden nimeämistä varten löydät kotisivuiltamme tämän linkin kautta: LOMAKKEET
Voit lähettää lomakkeen meille täytettynä ja allekirjoitettuna postitse tai skannattuna sähköpostin liitteenä toimiston sähköpostiin office@peuramaagolf.com.

A- ja B-osakkaat voivat tehdä pelioikeuden nimeämisen myös suoraan NexGolfin kautta kirjautumalla NexGolf-järjestelmään omilla NexGolf-tunnuksilla. Pelioikeuden nimeäminen NexGolfin kautta ei onnistu, mikäli henkilö, jolle pelioikeus nimetään ei ole ollut aiemmin Peuramaa Golfin pelioikeuspelaaja tai jäsen.

Terveisin,

PGH toimisto

Vieritä ylös