Talviharjoittelu


Peuramaa Golfin klubitalolla on 1.11.2021 alkaen sisäharjoittelupaikka. Käytössä on kaksi TrackMan -simulaattoria ja viisi lyöntipaikkaa. TrackManit ja lyöntipaikat ovat varattavissa talven ajan.

Aukiolojat:

Arkisin klo 10-20

Viikonloppuisin klo 10-18

Arki-iltaisin klo 16 alkaen ja lauantaina aamupäivisin on usein opetusryhmiä, jolloin sisäharjoittelutilat on varattu ainoastaan opetusryhmien käyttöön. Ajantasainen varaustilanne näkyy varauskalenterista play.fi/gogolf, valitse Peuramaa Golf.

Pyhäpäivinä sisäharjoittelupaikka on suljettu.

​​​​​​​Hinnat:

TrackMan -simulaattori

Arkisin klo 10-15: 20EUR/h

Arkisin klo 15-20: 30EUR/h
Viikonloppuisin: 30EUR/h

Lyöntipaikka: 6EUR/h

Peuramaan jäsenillä on mahdollisuus ostaa talven ajaksi lyöntipaikan kk- tai kausioikeus Peuramaalle. Kuukausikortti on 30EUR/kk tai 50EUR/koko talvikausi. Maksu maksetaan caddiemastereille paikan päällä, jonka jälkeen kk- tai kausioikeus aktivoidaan.

Aikojen varaaminen ja maksu

Ajanvaraus simulaattoreihin ja lyöntipaikoille tapahtuu netin kautta osoitteessa play.fi/gogolf. Ensimmäisellä kerralla ajan varaaminen vaatii palveluun rekisteröitymisen. Myöhemmin ajanvaraus onnistuu kirjautumalla olemassa olevilla play.fi -tunnuksilla. Varaustilannetta voi tarkastella ilman rekisteröitymistä palveluun. Play.fi:n kautta tehdyt varaukset maksetaan verkkomaksuna ajanvarauksen yhteydessä. Palvelun tarkemmat käyttöohjeet löytyvät play.fi -palvelusta.

Aikoja voi varata myös sähköpostitse ja puhelimitse Call Centeristä:
puh. 09 816 04806
caddiemaster@gogolf.fi

Call Center on avoinna joka päivä klo 8.30-16.30.

Ajanvaraus ja palveluun rekisteröityminen onnistuu myös paikan päällä klubitalolla caddiemastereiden toimesta sisäharjoittelupaikan ollessa avoinna. Caddiemasterit eivät ole paikalla opetusryhmien aikana, joten aukioloaika vaihtelee päivän mukaan, kts. aukioloajat. Paikan päällä ja puhelimitse tehdyt ajanvaraukset voidaan maksaa caddiemastereille yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla sekä liikuntaeduilla.

Aikojen peruutus

Voit peruuttaa ajan play.fi -palvelussa. Peruutus on tehtävä 23h ennen varausta. Kun olet tehnyt peruutuksen peruutusehtojen mukaisesti, maksamasi varausmaksu jää palveluun saldoksi ja voit käyttää sen seuraavan varauksen yhteydessä. Alle 23h tehtyjä peruutuksia ei hyvitetä. Voit myös peruuttaa ajan asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse 23h ennen varausta.

Viikkokilpailut

GoGolf järjestää talvikaudella useamman kahden viikon mittaisen TrackMan-kilpailun. Ensimmäinen kilpailu alkaa 15.11. Kilpailun kesto on aina kaksi viikkoa. Kilpailuun voi osallistua kaikissa GoGolfin TrackManeissa. Pelimuoto vaihtelee pistebogeysta scratch-lyöntipeliin. Voittajat palkitaan!

Viikkokilpailuun osallistuminen edellyttää TrackMan -tilin luomista. Voit tehdä sen etukäteen tai paikan päällä. Viikkokilpailut löytyvät TrackMan peliohjelman etusivulta “Tournament” -kohdasta. Lisätietoja viikkokilpailuista https://golftapahtumat.fi/viikkokilpailut

Kilpailuun osallistuminen sisältyy TrackMan -simulaattorin varaushintaan.

Opetustoiminta

Sisäharjoittelutiloissa järjestetään myös opetustoimintaa. Klikkaa sivuille https://peuramaagolf.fi/golfkoulu/