Junioreiden valmennukset kaudella 2019

Peuramaa Golfin valmennustoimintaa on kuluneen syksyn aikana hieman uudistettu ja haku ensi kauden valmennusryhmiin on käynnistynyt. Valmennusryhmien toiminnan uudistuksen tavoitteena on yhtenäistää junioreiden, miesten ja naisten toiminta, jotta pystymme jatkuvasti kehittämään valmennustoimintaamme ja palvella paremmin jäsentemme tarpeita.

Valmennustoiminta jaetaan jatkossa seuraavasti: edustus-, kilpailu- ja haastajaryhmät (ikäraja 16 – 21 v.), joiden tähtäin on korkealla ja tavoitteet ovat kilpailla eri tasoilla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Tämän lisäksi tarjolla on harrasteryhmä sekä omatoimiryhmä. Harrasteryhmäläiset (ikäraja 8 – 15 v.) pääsääntöisesti osallistuvat toimikuntien järjestämään valmennustoimintaan. Omatoimiryhmäläiset saavat seuran etuja, mm. pallokori-, vaate, fysiikkavalmennus (ikäraja 16 – 21 v.) sekä kilpailuedut oman pelaamisen kehittämisen tueksi. Lisätietoa ryhmistä löytyy alla olevasta linkistä kotisivujen tiedotteesta.

Lähetä oheinen hakemuslomake 11.11.2018 mennessä osoitteeseen vktoimikunta.pgh@gmail.com. Valmennusryhmien kokoonpanot julkaistaan 25.11.2018 mennessä.

HAKULOMAKE

Vieritä ylös