JUNIORITOIMIKUNTA

Toimikunnan jäsenet
Panu Palomäki (PJ)

(Toimikuntaan otamme mielellämme uusia jäseniä)

Toimikunnan toiminnan kuvaus
Junioritoimikunta järjestää PGH:n junioreille kesällä sekä talvella valmennus- ja harjoitusmahdollisuuksia.

Toimikunta panostaa kilpavalmennukseen ja osallistumiseen kilpailuihin. Osallistumista Golf-liiton FJT, Junior Challenge ja Future touriin tuetaan.

Toimikunnan tavoitteet vuodelle 2020

Peuramaan junioritoimikunta tarjoaa junioreille mahdollisuuden ympärivuotiseen harjoitteluun ja tukee junioreiden valmentautumista kesän golf-kiertueille yhteistyössä Pego Golf Schoolin kanssa.

Peuramaa Golfin täyttäessä kunnioitettavat 30 vuotta junioritoimikunta haluaa haastaa kaikki lajista kiinnostuneet nuoret lajin pariin. 

Tarjoamme valmennusta niin vasta-alkajille kuin jo kehittyneemmillekin pelaajille.

Juhlavuotena tarjoamme mm. kesäkauden ajan keskiviikkoisin junioreille ilmaiset treenit ja aina harjoituksen päätteeksi mukana olleille munkit ja pillimehut.

Tavoitteemme on kasvattaa Peuramaalle vetovoimainen junioritoiminta, jonne kaikkien on helppo tulla mukaan.

Harjoitusryhmät vuodelle 2020

Talvikauden harjoitukset ovat päättyneet ja kesän harjoitusryhmiä suunnitellaan parhaillaan yhdessä Pego Golf Schoolin kanssa.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan mikäli olet 7-21 vuotias ja kiinnostunut tästä hienosta lajista ja kaipaat mukavaa treeniseuraa.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2020
Valmennustoiminta jaetaan jatkossa seuraavasti: edustus-, kilpailu- ja haastajaryhmät (ikäraja 16 – 21 v.), joiden tähtäin on korkealla ja tavoitteet ovat kilpailla eri tasoilla kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Tämän lisäksi tarjolla on harrasteryhmä sekä omatoimiryhmä. Harrasteryhmäläiset (ikäraja 8 – 15 v.) pääsääntöisesti osallistuvat toimikuntien järjestämään valmennustoimintaan. Omatoimiryhmäläiset saavat seuran etuja, mm. pallokori-, vaate, fysiikkavalmennus (ikäraja 16 – 21 v.) sekä kilpailuedut oman pelaamisen kehittämisen tueksi.

Toimikunta organisoi Kirkkonummen Junior Trophyn Peuramaalla sekä PGH:n Juniori-mestaruuden. Lisäksi järjestetään lisätapahtumia kuten lähipeli- ja puttauspelejä sekä viikkokisaa.

Yhteystiedot

Panu Palomäki, Junioritoimikunnan PJ
Puh. 044 024 2469
panu.palomaki@peuramaagolf.com

Jyry-Jussi Peltomäki, Head Pro
Puh. 040 558 9225
jyry-jussi@t2g.fi

3 VIIMEISINTÄ

Vieritä ylös