KILPAILUTOIMIKUNTA

PEURISKLUBI

Toimikunnan jäsenet
Jyry-Jussi Peltomäki, Jari Kohtamäki

Toimikunnan toiminnan kuvaus
Peuris-klubi järjestää erilaista toimintaa Peuramaa Golfin jäsenille. Aktiviteetit painottuvat erilaisten kilpailujen järjestämiseen, mutta toimikunnan vastuulla on myös muiden jäsenille kohdennettujen aktiviteettien organisointi.

Toimikunnan tavoitteet vuodelle 2019
Toimikunnan tavoitteena kaudella 2019 on jatkaa monipuolisen ja aktiivisen kilpailutoiminnan kehittämistä. Tarkoitus on, että toimintaa tuotetaan sekä aktiivisesti kilpaileville pelaajille että harrastepelaajille.

Kilpailutoiminnan tarkoituksena on auttaa aktiivipelaajia saamaan mahdollisimman paljon kilpailukokemusta. Harrastepelaajille pääpaino on yhteisöllisyydessä ja positiivisten golfelämysten kokemisessa.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019
Peuris-klubi organisoi kaudella 2019 viikkokisan. Tämän lisäksi ohjelmassa on perinteiset tasoitukselliset ja tasoituksettomat reikäpelisarjat. Myös joukkuereikäpelit järjestetään menneiden kausien mukaan.

Peurisklubi järjestää seuran mestaruuskisat elokuussa 2019.

Kilpailukalenteri tarkentuu kevättalvella.

Muuta huomioitavaa / tiedotettavaa
Toimikunta tekee yhteistyötä eri toimikuntien kanssa kilpailukalenterin kokoamisessa ja eri ikäryhmille järjestettävissä kilpailuissa. Ikäryhmien ja lady-golfin kilpailujen järjestelyvastuu kuuluu kuitenkin ko. toimikunnalle.

Yhteystiedot
Jyry-Jussi Peltomäki
Puh. 040 558 9225
jyry-jussi@t2g.fi

3 VIIMEISINTÄ

Continental-viikkokilpailut kaudella 2020

Continental-viikkokilpailut pyörähtävät käyntiin keskiviikkona 3.6. Porkkala-kentällä. Viikkokisat pelataan aina keskiviikkoisin, pelattava kenttä vaihtuu viikoittain. Kaikki tarvittavat tiedot Continental-viikkokilpailusta…

PGH Avajaiskilpailu la 6.6.

Seuran avajaiskilpailu pelataan lauantaina 6.6. Vanhalla Peuralla klo 8.00 alkaen. Kyseessä on joukkuekilpailu. Tiedot kilpailusta ja ilmoittautuminen kilpailuun…
Vieritä ylös