2021 FEMALES ON FAIRWAY = FOF – Kesäkisainfo ja kokonaiskisan tulosseuranta

Kisaan voi osallistua kaikki Peuramaan naisjäsenet sekä leidit, joilla on Peuramaan pelioikeus ja kisa sopii kaikentasoisille pelaajille. Siispä tule rohkeasti mukaan.

2021 TULOSTAULUKOT, joissa kokonaistilanne kunkin osakilpailun jälkeen:

FOF I 16.5.  (TILANNE)

FOF II 13.6. (TILANNE)

FOF III 11.7. (TILANNE)

FOF IV 31.7. (TILANNE)

FOF V 29.8. finaali (TILANNE = lopulliset tulokset)

“Females on Fairway” eli FOF starttaa taas ja ensimmäinen osakilpailu käydään 16.5. Vanhan Peuran kentällä. FOF:n kesäkisassa on tänäkin vuonna viisi (5) osakilpailua.
Palkinnoille on mahdollista päästä, mikäli on osallistunut kolmeen (3) osakilpailuun, mutta mukaan voi tulla, vaikka pelaisi vain yhden kisan. Finaalipäivän ruokailu sisältyy hintaan.

Kisassa on kolme sarjaa, joista Groove on tasoituksellinen lyöntipelisarja ja kaksi muuta ovat pistebogey-sarjoja.
Groove-sarja LP hcp 0-18 | Soul-sarja PB 18,1-32 | Funky-sarja PB 32,1 – 54
Tasoitusrajaa on muutettu ensimmäisen kisan jälkeen, jotta Funky-sarjaan saatiin lisää osallistujia.

Osakilpailupäivät: VP su 16.5 | PO su 13.6. | VP su 11.7. | PO la 31.7 ja VP 29.8. finaali + lounas. Kisat pelataan klo 14 alkaen vuorotellen Vanhan Peuran ja Porkkalan kentillä. Poikkeuksena la 31.7. klo 15. Kisat pelataan peräkkäisinä lähtöinä.

Palkinnot: Jokaisessa osakilpailussa palkitaan sarjan paras tulos ja arvotaan yllätyspalkinto osallistujien kesken. Palkinnot jaetaan heti kisan jälkeen, tai ennen seuraavan kisan alkua. Jokaisessa kilpailussa palkitaan myös erikoiskisan voittaja.

Syksyllä kauden päätöstilaisuudessa palkitaan FOF-kesäkisan jokaisen sarjan voittajat. Lisäksi arvotaan kaikkien paikalla olijoiden kesken yllätyspalkintoja.

Kauden kisamaksu
– 30 € jäsenet (osakkaat ja pelioikeuspelaajat)
– 30 € +green fee per kisa (jäsenet ilman pelioikeutta)
– 40 € pelioikeuspelaajat, jotka eivät ole jäseniä

Kauden kisamaksu sisältää kaikki viisi (5) osakilpailua sekä finaalipäivän ruokailun. Kisamaksu maksetaan ennen ensimmäistä osakilpailua johon osallistuu.

Ilmoittautumiset:
GameBookin kautta tai peuramaagolf.naistoimikunta@gmail.com 
Huom. ilmoittautuminen erikseen joka osakilpailuun!

Tulokset: kokonaistulokset ilmoitetaan nettisivuilla (ylhäällä olevat linkit), fb-ryhmässä Peuramaa Golf Ladies, sekä alakerran ilmoitustaululla. Osakilpailuiden tulokset näkyvät kilpailukalenterissa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Vieritä ylös