Naisten kauden avajaiset su 7.6. – Joukkueet ja lähtöajat arvottu!

Sunnuntaina 7.6. klo 14 alkaen Peuramaan Ladyt avaavat kisakauden hassunhauskalla ja kaikille sopivalla 4-hengen joukkuekisalla Vanhalla Peuralla.

Joukkueet jaetaan mahdollisimman tasaisiksi tasoituksien suhteen, mutta voit myös antaa toiveita ryhmästäsi. Ilmoittaudu mukaan torstaihin mennessä. Lähtöajat ilmoitetaan Nexgolfissa perjantaina.
Hassunhauska kisamuoto: Kisassa yksi lähtö (3-4 pelaajaa) muodostaa yhden joukkueen, joka pelaa kunkin väylän sille erikseen määrättyjen ohjeiden mukaisesti. Joukkue valitsee kirjurin, joka merkitsee joukkueen tuloksen korttiin/paperille/puhelimeen. Jokaiselle väylälle on vähän erilainen ohjeistus, joten vaihtelua ja iloisia yllätyksiä ei tule puuttumaan.

Joukkuekisan erilaisten lyöntijärjestelyiden takia oma tulos ei ole tasoituskelpoinen, mutta eihän golfia aina tarvitse ottaa niin vakavasti, vai kuinka?!

Kisan jälkeen joukkueen yhteenlaskettu tulos lähetetään ohjeissa mainitusti Leenalle ja kaikkien joukkueiden tulosten selvittyä kisan voittajat julkaistaan Peuramaa Golf Ladyt Facebook-ryhmässämme. Näin saamme kisan vietyä alusta loppuun turvallisesti ilman sen suurempia kokoontumisia.

Tule tutustumaan uusiin pelikavereihin ja pitämään hauskaa yhdessä (turvavälein toki)!

Ilmoittaudu heti mukaan kisaan Nexgolfissa

Linkki: JOUKKUEET JA LÄHTÖAJAT

Vieritä ylös