Naisten kymmenes FOF-kausi päättäjäisiä vailla valmis

Kauden 2021 FOF-kesäkisa on tullut päätökseen ja saimme fantastisen sään viimeiseen osakilpailuun, jossa käytiin vielä tiukkaa kisaa itsensä ja lopullisten sijoitusten suhteen. Hieno päätös kymmenennelle FOF-kaudelle!

Groove-sarjassa (tasoituksellinen lyöntipeli) Riitta oli ylivoimainen, mutta seuraavat sijat ratkottiin tasoitusten mukaan. Myös sijat 5.-6. jäivät vain kahden lyönnin päähän.

  1. Riitta Kouhia, 205 lyöntiä
  2. Sanna Lahti, 217 lyöntiä
  3. Ulla-Maija Haapakangas, 217 lyöntiä

Soul-pistebogey sarjassa voittoon ylsi Merja Mäkinen. Pienellä piste erolla tässäkin sarjassa ratkottiin kolme parasta ja kärjen tuntumassa oli useita pelaajia.

  1. Merja Mäkinen 116 pb
  2. Petra Puheloinen 113 pb
  3. Katriina Schalin 111 pb

Funky-pistebogey sarjassa jouduttiin laskemaan hcp-rajaa, jotta saatiin tarpeeksi pelaajia. Moni viime vuonna Funky-sarjassa pelannut oli noussut Soul-sarjaan. Niin Erjakin, mutta muutoksesta johtuen kisasi lopulta Funkyssä ja olisi lopputuloksella peitonnut Soul-sisaretkin. 

  1. Erja Hazley 119 pb
  2. Nina Sohlberg 100 pb
  3. Marja-Leena Aho 95 pb

Erikoiskilpailuita oli tällä kertaa useimpia ja voittajat löytyvät lopullisen tulostaulukon alaosasta. Tulostaulukoihin pääset klikkaamalla tästä.

ONNEA KAIKILLE VOITTAJILLE ja kiitos kaikille kaudella 2021 kisaan osallistuneille. Olemme jälleen ylpeitä Peuramaan leidien aktiivisuudesta. Palkitsemme sarjoittain kolme parasta naisten kauden päättäjäisissä pe 8.10., lisäinfoa tulee Facebook-sivuillemme ja sähköpostitse. 

Mukavia syksypelejä, nähdään kentällä!

Peuramaan naistoimikunta

Vieritä ylös