Seniorien 1. kuukausikilpailu to 16.5. – Ilmoittautuminen ti 14.5 klo 18 mennessä!

Lähdöt klo 15-16.30.

Pelaaja voi halutessaan toivoa joko aikaista tai myöhäistä lähtöä. Jos kaikki lähdöt eivät täyty, vapautetaan lähtöjä alkupäästä, niin että myöhäisiä lähtöjä toivoneet pääsevät lähtemään mahdollisimman lähellä klo 16.30.

Tästä järjestelystä otetaan palautetta vastaan ja pientä säätöä voidaan tehdä seuraaviin kisoihin, tavoitteena kuitenkin että kaikki lähdöt olisivat iltapäivällä.

Sarjat

  • Hcp pistebogi
  • Hcp lyöntipeli

Pelaajan saa itse päättää kummassa sarjassa halua pelata kauden aikana. Osallistua voi vain yhteen sarjaan. Mikäli ilmoittaudut caddiemasterin kautta, kerro samalla kummassa sarjassa haluat pelata. NexGolfin kautta ilmoittautumalla voi itse valita sarjan.

Miehet keltainen tii, naiset punainen tii.

Kausimaksu senioreiden kuukausikisoihin on 20 euroa. Tämä sisältyy senioreiden harjoitusryhmissä olevien maksuun. Muut maksavat 20 euroa ensimmäisen kisan yhteydessä caddiemasterille. Erillistä ilmoittautumista PGH senioreihin ei siis tarvita, kilpailuun osallistuminen riittää.

Jos pelaa kaikki kilpailut, tekee se vain 4 Eur per kilpailu. Jos yksi jää pelaamatta, on se silti vain 5 Eur per kilpailu.

Vieritä ylös