VALMENNUSTOIMIKUNTA

Toimikunnan jäsenet
Pasi Mauno (30.6.2019 asti), Anniina Paatsama 1.7.2019 alkaen.

Toimikunnan toiminnan kuvaus
Valmennustoimikunta keskittyy Peuramaan edustus- ja kilpapelaajien harjoitus- ja kilpailutoiminnan tukemiseen. Tehtävänä on kehittää ja toteuttaa Peuramaan kilpapelaajien tarpeisiin sopivia harjoitustapahtumia sekä yhdessä Peuramaan opettavien Proiden kanssa kehittää toimintamalleja, jotka tukevat pelaajien kehittymistä sekä kilpailumenestystä SGL:n kilpailuissa.

Toimikunnan tavoitteet vuodelle 2019
Valmennustoimikunnan toiminta tähtää siihen, että Peuramaan kilpapelaajat pärjäävät tuloksellisesti hyvin eri ikäluokkien kansallisilla pääkiertueilla. Lisäksi tavoitteena on osallistua vahvoilla ryhmillä eri ikäkausien joukkue-SM:iin.

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019
Valmennustoimikunnan toiminta jatkuu ympäri vuoden. Lyöntiharjoittelun osalta harjoituspaikkojen markkinatilanne on muuttunut tulevan talven osalta haasteelliseksi. Tästä johtuen talven harjoitteluohjelma tullaan kehittämään uudelta pohjalta. Tarkoituksena on panostaa vahvasti fysiikkaharjoitteluun. Lajitekniikan harjoittelu on tarkoitus hoitaa yksityistuntien, muutamien ryhmäharjoitteiden sekä parin viikonloppuleirityksen avulla.

Kesäkaudella lajitaitojen kehittäminen tapahtuu vahvasti yksityistuntien pohjalta. Ryhmäharjoitukset tullaan korvaamaan leirityksellä ja viikoittaisilla ryhmän omilla tapahtumilla.

Muuta huomioitavaa / tiedotettavaa
Toimikunta järjestäytyy kauden aikana uudelleen, kun Anniina Paatsama siirtyy vetämään toimikuntaa viimeistään 1.7. lähtien.

Linkki: KILPAILUKORVAUSHAKEMUS – LOMAKE

3 VIIMEISINTÄ

Kilpailukorvausten hakeminen kaudella 2019

Kilpailukorvauksia kisoista voivat hakea ainoastaan ne henkilöt, jotka ovat valmennusryhmän toiminnassa mukana. Kilpailukorvauksia haetaan kaudella 2019 alla olevien…
Vieritä ylös