EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) ryhdytään soveltamaan 25.5.2018. Peuramaa Golfille on tärkeää huolehtia asiakkaidemme tietoturvasta. EU:n yleinen tietosuoja-asetus ja sen mukanaan tuomat vaatimukset voivat aiheuttaa muutoksia aiempiin käytäntöihimme. Haluamme korostaa, että tekemämme muutokset vievät toimintaamme yhä tietoturvallisempaan suuntaan. Pyydämme Teiltä kärsivällisyyttä ja yhteistyökykyä. Kauden alussa NexGolf -järjestelmä on pyytänyt Teitä tarkistamaan henkilötietonne. Jos Te ette ole vielä tarkistaneet tietojanne NexGolfissa, suosittelemme tekemään sen mahdollisimman pian, jotta henkilötietonne ovat ajan tasalla. Kiitos.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen tavoitteena on muun muassa parantaa henkilötietojen suojaa ja rekisteröityjen oikeuksia. Sen tavoitteena on myös lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä, ja auttaa ihmisiä hallitsemaan tietojaan paremmin. EU:n yleinen tietosuoja-asetus sääntelee niin tietojärjestelmissä kuin manuaalisestikin tapahtuvaa henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietojen käsittelyllä tarkoitetaan käytännössä kaikkia henkilötietoihin kohdistuvia toimenpiteitä, joita ovat muun muassa henkilötietojen kerääminen, tallentaminen, järjestäminen, käyttäminen, säilyttäminen ja luovuttaminen. EU:n yleinen tietosuoja-asetus yhtenäistää tietosuojasääntelyä EU:ssa ja näin säännöt ovat samat kaikille EU:ssa toimiville yrityksille.

Suomen Golfliitto on laatinut yhdessä jäsenseurojen kanssa tietosuojaselosteen, jossa kuvataan golfyhteisön toimintaa.
Peuramaa Golfin tietosuojaselosteeseen voit tutustua TÄSTÄ

Mitä tietoja Peuramaa Golfilla on minusta?

NexGolf-järjestelmässä on teistä tietoja, jotka te olette itse sinne antaneet hakiessanne Peuramaa Golf Hjortlandet Ry:n jäsenyyttä tai ostaessanne Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab:n palveluita (esimerkiksi pelioikeushakemuksen tiedot). Näitä tietoja ovat muun muassa nimitiedot, osoitetiedot ja muut yhteystiedot. Peuramaa Golf Hjortlandet Ry on puolestaan voinut antaa teille jäsennumeron ja Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab on voinut antaa teille asiakasnumeron. Osakeyhtiö sekä seura ovat lähettäneet teille vuosittain käyttämistänne palveluista laskuja ja näiden laskujen tiedot löydätte NexGolf-järjestelmästä. Näiden tietojen lisäksi tietoja löytyy teidän käyttämistänne palveluista, joista esimerkkinä ovat peliaikojen varaus- ja peruutustiedot, tasoituksen muutostiedot, kilpailujen tiedot sekä tiedot bägikaappien vuokraamisesta.

NexGolf-järjestelmässä olevat tiedot löydät kirjautumalla NexGolf-järjestelmään tunnuksillasi. Tietosi löytyvät etusivulta, kilpailut -sivulta sekä oma NexGolf-sivulta.  Jos sinulla ei ole tunnuksia, saat ne Peuramaa Golfin caddiemasterilta. Voit hallinnoida Oman NexGolfin kautta mm. omaa näkyvyyttäsi ajanvarauksessa muille pelaajille sekä sitä haluatko vastaanottaa mainoksia (kohdasta ”Henkilötiedot & Asetukset tai ”Oma NexGolf – Omat Asetukset”).

Miten toimin, jos haluan tarkastaa itseäni koskevat tiedot?

Löydät tietosi kirjautumalla NexGolf-järjestelmään.

Jos haluat saada jäljennöksen henkilötiedoistasi, tulee sinun olla yhteydessä toimitusjohtajaamme ja sopia hänen kanssaan tapaaminen, jossa allekirjoitetaan kirjallinen selvityspyyntö. Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi, jotta voimme varmistua siitä, että oikea henkilö saa häntä koskevat tiedot. Saat tiedot kuukauden kuluttua pyynnön esittämisestä henkilöllisyystodistusta vastaan.

 

Lisätietoja:
Juha Ruponen
0500-496 894
juha.ruponen(a)peuramaagolf.com

Toimitusjohtaja
Oy Peuramaa Golf Hjortlandet Golf Ab

Toiminnanjohtaja
Peuramaa Golf Hjortlandet Ry

 

Vieritä ylös