Kapteenin kevätterveiset

Terveiset kaikille Peuramaalaisille ja Peuramaalla pelaaville.

Tätä kirjoittaessa aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämmintäkin on 22 astetta. Toivottavasti saamme nauttia tänä vuonna lämpimistä ja aurinkoisista päivistä 😊

Uutena asiana on lähtöaikojen noudattaminen aamu ja iltalähdöissä. Jos olet varannut ajan esim. Klo: 7.00 niin muista lähteä vasta silloin eikä vaikka 6.30. Valvojien pitää tietää ketä milläkin väylällä menee on mahdotonta pysyä niin sanotusti ”kartalla”, kun lähdetään pelaamaan milloin halutaan.

Muistetaan taas ne kolme tärkeää asiaa pelattaessa:

Turvallisuus, kentän kunnosta huolehtiminen ja pelinopeus.

TURVALLISUUS

Kenttähenkilökunnalla on aina etuajo-oikeus. Odotetaan rauhassa, että he antavat luvan lyödä palloa, ettei sattuisi mitään vahinkoa varsinkin aamuisin toki myös muinakin aikoina. Muistetaan myös huutaa FORE kuuluvalla äänellä ja näyttää mailalla mihin suuntaan pallo lähti tai jos vaaraan yleensä on aihetta.

KENTTÄ

Muistetaan paikata lyöntijäljet ja haravoida bunkkeritkin kunnolla myös kävelyjäljetkin…. ajatellaan asiaa siltä kantilta jos oma pallo sattuisi olemaan siinä kohdassa mikä jää korjaamatta tai bunkkeri haravoimatta. Viheriöllä muistetaan myös käyttää griinihaarukkaa, jos et löydä omaa jälkeäsi niin korjaa jokin muu. Jos peliseuranasi on sellainen henkilö, joka ei korjaa jälkiä niin voit ihan hyvin mainita asiasta ystävällisesti ikään ja sukupuoleen katsomatta.  KIITOKSIA jo etukäteen 😊

PELINOPEUS

Ihanneaika Vanhalla Peuralla on 4 h ja Porkkalassa 4.10 h. Toki tauko on suositeltavaa n 7 – 10 min.

Kävellään reippaasti omalle pallolle ja ollaan valmiina lyömään, kun oma vuoro tulee max 45s.  Jos pelaaja käyttää aikaa esim: 1min joka lyöntiin ja pelaa tuloksen 80 aikaa kuluu 20 min enemmän, jos heitä on neljä aikaa kuluu 1h 20 min niin kierros aika olisi 5h 20min, eli on aika mahdotonta päästä 4 ryhmässä 4h kierros aikaan. Yritetään pysyä edellä olevan ryhmän tahdissa, jos jostain syystä menee kauemmin olisi hyvä vilkuilla taaksekkin, ettei kertyisi jonoa ja päästää nopeammat ohitse. Saa toki pelata nopeamminkin…..! Ihanneaika Vanhalla Peuralla on 4 h ja Porkkalassa 4.10 h.

 

Hyvää ja aurinkoista golfkautta 2018!

Kapteeni
Mikael Räisänen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vieritä ylös