Kilpailukalenteri kaudelle 2014 julkaistu

Kilpailuilmoittautumisten suhteen jatketaan viime vuoden kaavalla eli ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu Nexgolfin kautta tai suoraan caddiemasterille. Ilmoittautumislistoja ei klubitalon seiniltä löydy kuin ainoastaan poikkeustapauksissa. Ilmoittautuminen kilpailuihin alkaa yleensä kaksi viikkoa ennen kilpailua. Joitain poikkeuksia löytyy, esim. reikäpelimestaruuskilpailut, joihin voi jo ilmoittautua (ensimmäinen kierros alkaa 12.5.). Huomion arvoista on, että seuran lyöntipelimestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna aiemmista vuosista poiketen kolmipäiväisenä kilpailuna 1.-3.8. (poislukien seniorit, jotka pelaavat omat mestaruuskilpailunsa 6.-7.9.). Perjantaina pelataan Vanha Peura, lauantaina Porkkala, tämän jälkeen suoritetaan cut ja jatkoonpäässeet pelaavat ratkaisevan kierroksen sunnuntaina Porkkalassa. Mestaruuskilpailuihin tullaan järjestämään taas karsinta 20.7. viime vuoden tapaan.

Viikkokilpailut pelataan jälleen keskiviikkoisin, poikkeuksena viikko 22, jolloin viikkokisa on tiistaina ja viikko 24, jolloin ei pelata lainkaan viikkokisaa (samalla viikolla Finnish Tourin 3.osakilpailu). Viikokisoja on kauden aikana 18 ja kokonaiskisaan huomioidaan 8 parasta pb-tulosta. Viikoittain palkitaan tietenkin 3 parasta pb-tulosta. Ensimmäinen viikkokisa pelataan 7.5.

Reikäpelimestaruuskilpailut pelataan tänä vuonna viidessä sarjassa edellyttäen, että kaikkiin sarjoihin tulee vähintään kahdeksan osallistujaa. Sarjat ovat miehet SCR, Naiset SCR, Miehet HCP, Naiset HCP ja parikilpailu. Eli viime vuodesta poiketen miehille ja naisille on myös omat tasoitukselliset sarjat. Suurin muutos on parikisa, joka pelataan tänä vuonna Porkkala kentällä ja pelimuotona reikäpeli greensome (viime vuonna pelattiin Vanhalla Peuralla foursome).

Pääset tutustumaan tarkemmin kilpailukalenteriin TÄSTÄ

Menestyksekästä kilpailukautta 2014!

Kommentoi

Vieritä ylös