Klubikortti toimii nyt!

Klubikortit toimivat nyt! Kortti on maksuton osakkaille ja bägikaapin haltijoilla kortti sisältyy bägikaappivuokraan. Vuokrapelioikeuspelaajille kortti maksaa 10 euroa. Oman klubikorttisi saat hankittua caddiemasterilta! Alla ohjeita ja lisäinfoa asiasta.

KLUBIKORTTI

Klubikortti mahdollistaa lähtöajan vahvistamisen ilman erillistä käyntiä caddiemasterin toimistossa. Bägikaapin haltijoilla on kortille lähtöajan vahvistamisen lisäksi luotu oikeudet päästä bägivarastoon myös klubin aukioloaikojen ulkopuolella. Kortinlukijoita lähtöajan vahvistamiseen on ulkona toimiston oven vieressä sekä klubitalon aulassa caddiemasterin sisäoven vieressä.

Lähtöajan vahvistaminen ulkolukijalle: näytä kortti lukijalle, onnistuneesta suorituksesta tulee merkkiääni ja vihreä valo. Mikäli merkkiääntä ei kuulu, lähtöajan vahvistus on tapahtunut joko liian aikaisin tai liian myöhään, käy vahvistamassa lähtösi siinä tapauksessa caddiemasterin toimistossa. Kortilla on mahdollista vahvistaa lähtöaika aikaisintaan 30 min ennen lähtöä ja viimeistään 10 min ennen lähtöä. Eli esimerkkinä: pelaajalla on lähtö klo 15.30, lähtö on mahdollista vahvistaa kortilla klo 15.00 – 15.20 välisenä aikana. Lähtöajan vahvistaminen sisälukijalla toimii samalla tavalla, sillä poikkeuksella, että vahvistuksesta tulee merkkiäänen sijaan näytölle teksti lähtöajan vahvistamisen onnistumisesta.

Kortinlukija bägivaraston sisäänkäyntiin löytyy bägivaraston ulko-oven vierestä. Klubitalon aulan kautta pääsee bägivarastoon ainoastaan caddietoimiston aukioloaikoina. Käynti bägivarastoon muina aikoina kuin klo 8.00 – 20.00 ainoastaan ulkokautta! Bägivarasto on kokonaan suljettu klo 00.00 – 05.00. Klo 5.00 – 8.00 ja klo 20.00 – 00.00 bägivarastoon pääsee ainoastaan klubikortilla ulko-ovesta. HUOM! Kaikkien bägikaapin haltijoiden tulisi noutaa klubikortti caddiemasterilta mahdollisimman pian, koska bägivarastoon ei ole pääsyä klo 20 jälkeen ilman korttia!

Kommentoi

Vieritä ylös