Marathon -kilpailun tulokset

Keskiviikkona 4.7. pelattiin vaativa 72 reiän Marathon -kilpailu Vanhalla Peuralla täydellisessä kesäsäässä. Kilpailuun starttasi 42 pelaajaa, joista 41 pelaajaa selvitti tiensä maaliin asti. Yksi pelaaja joutui jättämään leikin kesken puolessa välissä valitettavan loukkaantumisen vuoksi.

Kilpailun ensimmäinen lähtö oli klo 04.00 ja viimeinen lähtö klo 18.40. Pelaajat pysyivät hienosti annetussa aikataulussa ja viimeinen ryhmä saapui maaliin n. klo 22.00. Kiitos tästä! Kilpailussa tulostaso oli tänä vuonna loistava. Voittoon pelasi Elias Heikkinen tuloksilla 33-41-42-38 eli kierroskeskiarvo oli huikea 38,5 pistettä! Toisen sijan nappasi Jami Rintamäki tuloksilla 41-37-33-40. Eliakselle Jami hävisi kolme pistettä – tiukka loppukiri ei aivan riittänyt voittoon asti. Kolmanneksi kilpailussa sijoittui Joonas Karlsson huipputasaisella sarjalla 37-37-38-36. Upeasti pelattu koko mitalikolmikolta!

Kilpailussa nähtiin myös Hole in One! Pallon yhdellä lyönnillä kuppiin löi Panu Palomäki väylällä 15. Holari syntyi kilpailun kolmannella kierroksella ja Panun omien sanojensa mukaan jo ilmassa näki, että holari on tuloillaan, sen verran täydellinen lyönti oli kyseessä. Onnittelut Panulle huikeasta holarista – tiettävästi aiemmin ei Peuramaan Marathon kisassa ole holaria tehty! Mainittakoon vielä, että Panun loistosuoritukset kilpailussa eivät tähän loppuneet. Hole in One selkeästi sytytti Panun, sillä punaisilta pelatulla viimeisellä kierroksella Panu teki yhteensä kahdeksan birdieä ja vain yhden bogin. Panu vastasi koko kilpailun parhaasta yksittäisestä kierrostuloksesta käytettyään kierrokseensa vain 64 lyöntiä (43 pistettä). Ilmiömäinen suoritus, kun huomioidaan, että kierroksia jo tätä ennen oli kolme alla!

Kiitos kaikille Marathon kisaan osallistuneille pelaajille. Upea kilpailu on takana ja jo pelkästään neljän kierroksen pelaaminen tekee kaikista teistä voittajia! 

Kilpailun tuloksiin pääset TÄSTÄ

Kuvassa vasemmalta René Bergman, Panu Palomäki ja Joonas Karlsson. 
Vieritä ylös