No show-käytäntö on muuttunut

Valitettavasti yleistyvien no show-tapausten vähentämiseksi on Peuramaalla otettu kesäkuun alusta käyttöön käytäntö, jossa jokaisesta käyttämättä tai peruuttamatta jätetystä varauksesta lähetetään pelaajalle 35 €:n no show-lasku. Lasku lähetetään, mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöaikaa. Maksu peritään myös siinä tapauksessa, että ryhmä peruuttaa osan pelaajista caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli no show-pelaaja ei ole Peuramaan oma pelaaja, lähetetään lasku pelaajan kotiseuraan ja asiasta tiedotetaan myös pelaajan kotiseuran kapteenia.

No show-käytännön tarkoituksena on saada hyödynnettyä rajallisten lähtöaikojen käyttöastetta erityisesti ruuhka-aikoina, kuten viikonloppuisin ja arki-iltoisin. Peruuttamalla tarpeettoman lähtöajan ajoissa annamme muille halukkaille mahdollisuuden päästä pelaamaan näinä erittäin haluttuina aikoina.

Caddiemasterit ja valvojat pyrkivät varmistamaan, ettei yhtään lähtöaikaa jää vahvistamatta. Te pelaajat voitte kuitenkin olla avuksi erityisesti ruuhkatilanteissa vahvistamalla itse lähtöaikanne klubikorttia käyttämällä. Lisätietoa ja opastusta klubikortin käyttämiseen saatte tarvittaesa caddiemasterilta.

Toivotan kaikille mukavia hetkiä golfin parissa tänä kauniina kesänä!

Ystävällisin terveisin,

Juha Tuukkanen

toimitus-/toiminnanjohtaja

puh 040 569 1227

juha.tuukkanen(a)peuramaagolf.com

Kommentoi

Vieritä ylös