Pallon alastulojälkien korjaaminen griineillä ja lyöntijälkien korjaaminen väylillä ja tiipaikoilla

Pallon alastulojäljet pitää korjata griineillä! Porkkalan ja Vanhan Peuran griinit ovat olleet erittäin hyvässä kunnossa, nyt niillä näkyy runsaasti korjaamattomia alastulojälkiä. Pyydämme pelaajilta tarkkaavaisuutta alastulojälkien suhteen, jotta saamme nauttia hyvistä griineistä vielä loppukaudenkin sekä tulevina vuosina. Kenttätyöntekijät tekevät paljon työtä, jotta griinit ovat siinä kunnossa, missä ne nyt ovat. Alastulojäljen paikkaaminen on pieni vaiva ja sen paikkaamatta jättäminen on suurta välinpitämättömyytä muita pelaajia kohtaan. Muistathan, että alastulojälki korjataan kääntämällä sivuilta keskelle, ei ruohoa nostamalla.

Väyliltä irtilyödyt turpeet pitää laittaa takaisin lyöntijälkeen. Irtilyöty turve laitetaan takaisin omalle paikalleen, myös karheikossa. Normaalina kesäpäivänä aikaa on noin kaksikymmentä minuuttia, ennen kuin divotti on kuivunut niin, ettei se enää juurru paikalleen. Tiipaikoilla on vihreitä laatikoita, joissa on hiekka/siemen -seosta. Käytä seosta paikkaamaan koloa, joka tulee irtilyödystä turpeesta tiipaikalla.

Pelinopeuteen tulee myös kiinnittää huomiota. Pelaajaryhmien tulee pitää huolta, että ryhmä pysyy edellä pelaavan ryhmän vauhdissa ja että ryhmien välille ei jää tyhjiä väyliä. On myös syytä varmistaa, että oman peliryhmän jälkeen ei muodostu jonoa. Jos peliryhmäsi on hidas, antakaa takaa tulevalle nopeammin pelaavalle ryhmälle ohituslupa.

Valvojat tulevat seuraamaan griinihaarukoiden käyttöä, samoin väyliltä irtilyötyjen turvepaakkujen takaisinlaittoa sekä ryhmien pelinopeutta. Onnistuneita pelikierroksia!

Kommentoi

Vieritä ylös