PEURAMAA GOLF HAKEE KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ ERI TEHTÄVIIN KAUDELLE 2020

Kirkkonummella sijaitseva Peuramaa Golf on kolmen erilaisen kentän kokonaisuus, josta löytyy myös hyvät harjoittelualueet, modernit klubitilat sekä erinomainen ravintola. Kaksi täysimittaista kenttää (Vanha Peura ja Porkkala), 9-reikäinen par 3- kenttä (Pikku Peura) ja 2350 jäsentä tekevät Peuramaa Golfista yhden Suomen suurimmista golfyhteisöistä.

Haemme caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin, kenttätyöntekijöitä kentänhoitotehtäviin ja keittiötyöntekijöitä sekä kassatarjoilijoita Ravintola Peuraan. Katso tarkemmat tiedot alta.

PEURAMAA GOLF HAKEE CADDIEMASTEREITA KAUDELLE 2020

Haemme ensi kaudeksi caddiemastereita asiakaspalvelutehtäviin. Caddiemasterin työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle (huhti-lokakuu). Caddiemasterin toimisto on avoinna kaikkina viikonpäivinä, työvuoroja on keskimäärin 4-6/vko ja päivittäinen työaika on noin 5-8 tuntia.

Caddiemasterin toimenkuva on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Caddiemasterin tehtäviin kuuluvat mm. peliaikojen varaaminen ja pelaajien vastaanotto, jäsenrekisterin ylläpito, kilpailuihin ja tapahtumiin liittyvät tehtävät, kassanhoito ja tilitykset, Pro Shop tuotteiden myyntityö sekä muut monipuoliset golfkentän toimintaan liittyvät asiakaspalvelutehtävät.

Edellytämme hakijalta reipasta ja iloista otetta asiakaspalvelutehtäviin sekä vähintään 18 vuoden ikää. Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus ja sopeutumiskyky kiireiseenkin työrytmiin auttavat tehtävässä. Golfalan tuntemus ja aiempi kokemus caddiemasterin työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole ratkaisevassa roolissa valintoja tehdessä. Alueelle on haastavat julkiset yhteydet, joten oma kulkuneuvo on lähes välttämätön.

Palkkaus Golfalan TES:n mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse office@peuramaagolf.com.

Lisätiedot: toimistopäällikkö Erkko Heikkinen, puh. 0400 331188.

Hakuaika päättyy 16.2.2020. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

PEURAMAA GOLF HAKEE KENTTÄTYÖNTEKIJÖITÄ KAUDELLE 2020

Haemme ensi kaudeksi kenttätyöntekijöitä.  Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle (touko-lokakuu). Työtä tehdään pääasiassa arkipäivinä, mutta myös joskus viikonloppuisin.

Kenttätyöntekijän tehtäviin kuuluvat erilaiset kentänhoito tehtävät mm. lyöntipaikkojen leikkuu ja bunkkereiden hoito.

Aikaisempi kokemus kentänhoidosta tai puutarha-alan töistä katsotaan eduksi.

Palkkaus Golfalan TES:n mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse petter.sjoblom@peuramaagolf.com.

Lisätiedot: apulaiskenttämestari Petter Sjöblom, puh. 0456577750.

Hakuaika päättyy 16.2.2020. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

RAVINTOLA PEURA HAKEE KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ KAUDELLE 2020

Ravintola Peura on Kirkkonummen Peuramaalla, golf-keskuksessa toimiva ravintola.

Haemme ensi kaudeksi keittiötyöntekijöitä sekä kassatarjoilijoita. Työsuhteet ovat määräaikaisia erikseen sovittavalle ajanjaksolle (huhti-lokakuu). Ravintola on sesonkina avoinna kaikkina viikonpäivinä ja työvuoroja on tarjolla sekä aamuisin että iltaisin.

Keittiötyöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. lounasruokien- sekä A´la Carte annosten valmistamista, tukkukuormien vastaanottoa, raaka-aineiden misaamista sekä keittiön siisteydestä huolehtimista. Työssä pääsee myös suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tilaisuuksia sekä yritystapahtumia.

Kassatarjoilijan työtehtäviin kuuluu mm. palveluvitriinien täyttöä, tilausten vastaanottoa, ruokien pöytiin vientiä, anniskelua, ruokasalin siistimistä, astiahuoltoa ja tilitysten tekoa.

Molempiin työtehtäviin hakijoilta odotamme reipasta asennetta sekä paineensietokykyä kiireen keskellä. Keittiövuoroissa toimitaan pääsääntöisesti yksin, joten hakijoilta odotamme perehdytyksen jälkeen valmiutta itsenäiseen työhön. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys.
Hakijoilta edellytämme vähintään 18 vuoden ikää sekä hygieniapassia. Kassatarjoilijoilla tulee olla myös anniskelupassi.

Alueelle on varsin haastavat julkiset kulkuyhteydet, joten oma kulkuneuvo on lähes välttämätön.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ravintola@peuramaagolf.com.

Lisätiedot: Ravintolatoimenjohtaja Panu Palomäeltä puhelimitse ark. klo 9-16 numerosta 044-0242469.

Hakuaika päättyy 16.2.2020. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Vieritä ylös