Peuramaa Golf Oy:n yhtiökokouksen kuulumisa

Yhtiökokouksen kuulumiset

Yhtiökokous pidettiin 3. maaliskuuta alkaen kello 18:00 Peuramaalla. Hallituksen puheenjohtaja Raisa Mäkinen-Laukkanen avasi kokouksen, jonka jälkeen kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Markku Pohjola. Kokouksen sihteerinä toimi Outi Syväpuro.

Kokouksessa vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus yhtiön hallitukselle ja toimitusjohtajalle. Hallitukseen valittiin jatkamaan Raisa Mäkinen-Laukkanen, Raoul Bergman, Veli Laine, Mirja Aalto ja Jaakko Lehto. Hallitus sai kokoukselta kiitokset yhtiön asioiden hyvästä hoidosta.

Yhtiövastikkeeksi vahvistettiin 390 €. Kokouksessa käsiteltiin hallituksen esitys junioripelioikeuksista, jonka mukaan junioripelioikeuden hinta on 350 €, mikäli kyseessä on osakkeenomistajan tai jäsenen lapsi tai lapsenlapsi ja 450 € muiden lapset. Yhdistyksen junioritoimikunnan edustaja toi rohkeasti esityksen, jonka mukaan 450 € muiden junioreiden pelioikeuden hinnaksi on korkea ja saattaa estää muiden nuorten mukaan tulon lajin pariin. Lyhyen keskustelun jälkeen kokous päätti, että junioripelioikeuden hinta on kaikille 350 €. Päätös on hieno osoitus nykyisestä Peuramaan hengestä ja noudattaa voimassa olevaa nuorisomyönteistä strategiaa!

Esittelin budjetin, jonka mukaan liikevaihtotavoite tälle vuodelle on 1 323 600 €. Investoinnit ovat yhteensä 251 500 €. Suurin yksittäinen investointi on ravintolatilojen kunnostaminen klubitalolla 130 000 €. Uusia koneita kentänhoitoon hankitaan 121 500 eurolla.

Tulevan kesän toiminnallinen pääpaino on valtakunnallisissa arvokilpailuissa. Heti kesäkuun alussa meillä on kunnia järjestää Finnish Tourin kauden ensimmäinen osakilpailu. Kilpailu pelataan kolmepäiväisenä 2.-4.6., eli torstaista lauantaihin. Keskiviikkona ennen varsinaista kilpailua pelataan PRO-AM kutsukilpailu. Meillä on myytävänä muutamia joukkuepaikkoja PRO-AM:iin. Jos kiinnostaa osallistua joukkueella ottakaa yhteyttä, sillä olisi hienoa nähdä Peuramaan edustajia mukana tapahtumassa. Muita merkittäviä kilpailutapahtumia ovat MID TOUR osakilpailu 11.-12. kesäkuuta, Finnish Tour haastajakiertueen osakilpailu 28. elokuuta ja MID TOUR 2012 karsinta 24. syyskuuta.

Kohdassa muut asiat hallitus tiedotti osakkaita muuttuvasta ajanvarauskäytännöstä. Hallitukselle on tuotu tietoon, että pelaavan osakkaan seitsemän päivän ajanvarausoikeus saattaa loukata osakeyhtiölain yhdenvertaisuuspykälää ja olisi siten lainvastainen. Koska hallitus ei voi tehdä lainvastaisia päätöksiä, on jatkossa ajanvarausoikeus kaikilla osakkailla, jäsenillä ja pelioikeudenhaltijoilla viisi päivää.

Kokous sujui hyvän tunnelman vallitessa ja päätökset syntyivät yksimielisesti. Omalta osaltani kiitän osakkaita hienosti sujuneesta kokouksesta.

Muita kuulumisia

Ravintolatilojen kunnostus etenee suunnitellusti ja näyttäisi olevan jopa aikataulussa. Kentät ovat runsaan lumipeitteen alla, joten emme edes yritä ennustaa kenttien avautumista. Jannen johdolla viheriöitä avataan jo linkoamalla ja minne linko ei pääse, ovat kentänhoitajat levittäneet hiekkaa lumelle nopeuttamaan sulamista.

Jasmin Ignatius palasi takaisin opintojen pariin ja uutena head caddiemasterina meillä aloitti 1.maaliskuuta Erkko Heikkinen. Erkko on ollut Master Golfissa caddiemasterina kuusi vuotta, pelaa tasoituksella 3,3 ja on otteista päätellen ammattimies tehtäväänsä. Tervetuloa taloon, Erkko!

Kauden alkua odotellen.

Kari Piippo

toimitusjohtaja

Kommentoi

Vieritä ylös