Peuramaa Golf ry:n syyskokousuutisia!

Yhdistyksen syyskokous pidettiin eilen torstaina 9.12.2010 Peuramaalla.

Kokous sujui hyvässä hengessä ja miellyttävässä ilmapiirissä.

Yhdistyksen puheenjohtajana kokouksen yksimielisellä päätöksellä jatkaa Veli Laine.

Yhdistyksen uusien sääntöjen mukaan hallitukseen valitaan kapteeni ja ladykapteeni neljän jäsenen lisäksi.

Kapteeniksi valittiin Eero Mäkikallio ja ladykapteeniksi Sari Sarahonka.

Jäseniksi valittiin Matti Santanen, Tuomas Portaankorva, Jari Kohtamäki ja Outi Syväpuro.

Äänestyksiä ei suoritettu. Hallituksesta jäi pois erovuorossa ollut Veikko Karkulehto sekä omasta pyynnöstään Tuija Åman ja Hannu Winberg (kumpikin perhesyistä). Heille kaikille kiitos arvokkaasta ja hyvin hoidetusta työstä ja Tuijalle onnittelut aiemmin tänä syksynä syntyneen tyttövauvan äitinä.

Toimintasuunnitelma hyväksyttiin ilman muutoksia. Jäsenmaksuja päätettiin yhdistyksen jäsenen Jukka Tammen kokoukseen vireille paneman asian ja kokouksessa käydyn keskustelun pohjalta korottaa varsinais- ja vuosijäsenten osalta viidellä eurolla. Vuonna 2011 varsinaisjäsenen jäsenmaksu on 70 euroa ja vuosijäsenen 110 euroa. Kokous valtuutti hallituksen kohdistamaan näin koottavat ehdotetun budjetin ylittävät lisätuotot harkintansa mukaan yhdistyksen juniori- ja valmennustyöhön sekä kattamaan aikaisempien vuosien toiminnan tappioita.

Kokous päätti jatkaa (hallituksen esityksestä) käytäntöä, jonka mukaan vähintään kolme vuotta vuosijäsenenä ollut yhdistyksen jäsen voi anomuksestaan siirtyä varsinaisjäseneksi ilman liittymismaksua. Siirtymävuonna maksetaan vielä vuosijäsenen jäsenmaksu.

Kokous valtuutti Kilpailutoimikunnan selvittämään yhdistyksen jäsenen Ismo Rinkisen vireille paneman asian seniorimestaruuskilpailujen muuttamisesta kaksipäiväisiksi tai ainakin kahden kierroksen kilpailuiksi.

VUODEN PEURAMAALAINEN 2010 on PEKKA NIVA. Perusteluina muun muassa seuraavaa: Aktiivinen, aina iloinen ideanikkari, jokatoimi ansiokkaasti keväällä Porkkalan kentällä siirtonurmitalkoiden organisoijana ja oli mukana talkoissa. Lisäksi järjesti jo toisena vuonna peräkkäin lähipelimestaruuskilpailut oheistapahtumineen Puttgardenissa. Hän on ollut aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa.

JUNIORISTIPENDI myönnettiin NICLAS HELLBERGILLE ja TIMO VESALALLE. Onnittelut heille!

Kommentoi

Vieritä ylös