Suomen miesten EM-joukkue on voittanut EM-kultaa!

Suomen miesten EM-joukkue teki eilen 14.7.18 historiaa ja voitti EM-kultaa Saksassa Faldo Course Berlin-kentällä pelatuissa EM-kilpailuissa. Suomen miesten joukkueessa pelasivat Veeti Mähönen (PGH), Matias Honkala, Sami Välimäki, Jonatan Jolkkonen, Santeri Lehesmaa ja Aleksi Myllymäki.

Seuraavassa Peuramaa Golfin kilpapelaajan Veeti Mähösen kommentit EM-kilpailuista: “Koko kisa vedettiin hyvin alusta loppuun joukkueena. Koko ajan tuettiin ja tsempattiin joukkuekavereita. Pelattiin hyvää golffia kaksi ensimmäistä päivää, mikä onneksi riitti kahdeksan parhaan joukkoon. Eka reikäpelimatsi Ruotsia vastaan oli sika tiukka joukkueen ja munkin osalta tasaista vääntöä 22 reikää, mut onneks sain putin lopulta sisään. Toisena reikäpelipäivänä tuli kotimaa Saksa vastaan. Samin kanssa päästiin vetää foresomee aamusta ja meillä lähti peli kulkee hyvin. Saatiin hyvä lähtötilanne singeleihin, mutta Saksa paino todella kovaa päälle. Selvittiin kumminkin siitä, kun Sami ja Aleksi otti isot voitot. Finaalipäivästä en muista melkein mitään. Olin niin zonessa koko päivän, että vain pari lyöntiä jäi mieleen. Toinen oli kuudentoista pitkä birkkusäkitys ja toinen seitsemäntoista ensimmäinen putti, joka varmisti EM-kullan. Ihan huikeet on fiilikset – oli makeeta olla osa joukkuetta ja tehdä historiaa!”

 

Lue Golfliiton uutinen EM-kilpailuista TÄSTÄ

Kilpailun tulokset löydät TÄSTÄ

 

Peuramaa Golf onnittelee koko Suomen miesten joukkuetta ja erityisesti Peuramaan Veeti Mähöstä historiallisesta Euroopan mestaruudesta!

 

Vieritä ylös