Peuramaa Golfin pelioikeus loppukaudeksi erittäin huokeaan hintaan 295 € (verkkokaupasta 285 €)

Pelioikeuksia tarjolla rajoitetusti. Pelioikeuden voi maksaa liikuntaseteleillä! (ei verkkokaupassa). Pelikautta on vielä reilusti jäljellä, joten nyt kannattaa viimeistään toimia, jos pelaaminen huippukuntoisilla kentillä kiinnostaa!

Peuramaa Golfin pelioikeus kaudelle 2018 toimiston kautta nyt hintaan 295 euroa.
Opiskelijoille pelioikeus myös hintaan 295 euroa (syntymävuosi 1989 tai myöhemmin, opiskelijatodistus).
Junioripelioikeus maksaa 295 euroa (juniorilla oltava PGH Ry:n jäsenyys, syntymävuosi 1997 tai myöhemmin).

Pelioikeusvaraukset ja lisätiedot office@peuramaagolf.com. Mikäli et ole ollut Peuramaa Golfin jäsen tai pelioikeuspelaaja kaudella 2017, ole ystävällinen ja täytä pelioikeushakemus tämän linkin kautta: PELIOIKEUSHAKEMUS.

Pelioikeudella pelaat rajattoman määrän kierroksia kauden 2018 aikana kaikilla kentillämme (Porkkala, Vanha Peura, Pikku Peura). Peuramaan golfkausi on Suomen pisimpiä; rangella voi lyödä lähes läpi vuoden, Pikku Peura (par 3 kenttä) avattiin 31.3.2018, Porkkala 13.4.2018 ja Vanha Peura 14.4.2018. Peuramaalla pelataan lähes aina marraskuun loppuun/joulukuun alkuun asti. Huom. Peuramaalla aina kesägriinit, ei talvigriinejä! Peuramaa Golfin griinejä on kehuttu Suomen parhaimmiksi, hinta-laatu suhde pelioikeudelle on taatusti kohdallaan.

Mikäli haluat liittyä myös PGH:n jäseneksi, täytä jäsenhakemus tämän linkin kautta: JÄSENHAKEMUS. PGH:n jäsenyys kaudella 2018 maksaa aikuisille 85 euroa, opiskelijoille 63 euroa ja junioreille 30 euroa.

Pelioikeus laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä ja maksuaikaa laskulla on kaksi viikkoa. Pelioikeuden voi maksaa useammassa erässä (käytä aina laskun viitettä), kunhan pelioikeus on kokonaisuudessaan maksettu eräpäivään mennessä. Pelioikeus on pelaajan käytössä, vasta kun pelioikeuslasku on kokonaisuudessaan maksettu. Toimistomme kautta hankitun pelioikeuden tai osan siitä voi maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä ja muilla liikuntamaksuvälineillä.

Vieritä ylös