Peuramaa on Paras!

Kausi 2011 on nyt vihdoinkin saanut pelillisen päätöksen ja kentät on suljettu tältä vuodelta. Pelikierroksia Porkkalassa ja Vanhalla Peuralla kertyi huikeat 53 494! Jos tähän lukuun lisätään vielä Finnish Tourin, MID Tourin, haastajakiertueen ja MID karsinnan kierrokset, ylitämme reippaasti 54 000 kierroksen rajan. Aivan huikea kausi!

Kausi 2011 on ollut Peuramaalle menestyksellinen kaikilla tavoin. Porkkalan viheriöt ja väylät valittiin Golf Digestin kenttä-äänestyksessä Suomen parhaiksi, aivan ylivoimaisesti! Peuramaa on Suomen Paras! Kiitokset kenttähenkilökunnalle, joka on jaksanut pitää kenttämme super-kunnossa koko pitkän kauden. Kauden rankka kilpailuohjelma vietiin läpi kunnialla ja tästä pitää kiittää paitsi toimiston porukkaa, niin myös jäseniä, jotka olitte talkoissa mukana takaamassa arvokilpailujen onnistumisen.

Omalta osaltani kiitän lämpimästi kaikkia peuramaalaisia menneistä neljästä vuodesta. Teidän kanssanne on ollut hienoa olla töissä. Toivotan isolla sydämellä menestystä Peuramaalle ja peuramaalaisille, pelatkaa hyvin ja nauttikaa golfista! Minä poistun nyt hetkeksi aikaa golfkuvioista, koska tavoitteenamme Helenan kanssa on purjehtia maapallon ympäri. Meidän puupää typeryksien edesottamuksia voi seurata kotisivustoltamme osoitteessa http://www.merilelu.com/. Yritämme kellua köli alaspäin, masto pystyssä ja hyvällä mielellä. Valitettavasti minun tulee teitä kovasti ikävä… Vielä kerran, suurkiitokset! Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2012 toivottaa, Kari Piippo

Kommentoi

Vieritä ylös