Peuramaalla kaikki kentät auki kesägriinein

Porkkala ja Vanha Peura ajanvarauksella klo 9-18 (säävaraus), muina aikoina ei voi lähteä pelaamaan. Pikku Peuralle voi lähteä pelaamaan päivittäin klo 9-18 (säävaraus), käytössä “palloränni”. Green fee isoille kentille näin kauden alkuun on arkisin 45 euroa ja viikonloppuisin 50 euroa. Osakkaan vieraalta green fee on 35 euroa (osakkaan oltava samassa lähdössä). Pikku Peuran green fee on aikuisille 20 euroa ja junioreille (synt.1997 tai myöhemmin) 10 euroa. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. No show maksu on tänä vuonna tiukempi – no show pelaajista laskutetaan kulloinkin voimassa olevan vieraspelaajan green fee maksun verran. Muistathan siis perua turhan lähtöajan viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä!

Range on auki. Rangella ei ole päivystystä tällä kaudella. Kaikki asiointi klubitalon caddiemasterin kautta. Kun caddietoimisto on kiinni, Pikku Peuran green fee maksetaan ykköstiin postilaatikkoon käteisellä (tasaraha). Rangen pallokoneesta saa palloja poleteilla, pankki-ja luottokorteilla sekä pallokorteilla. Pallokorttien lataaminen on mahdollista caddietoimistossa.

  • Caddiemaster on avoinna päivittäin klo 8.45-18.00 – Caddiemaster puh. 0200 22 122 (0,78 €/min+pvm)
  • Ravintola Peura on avoinna arkisin klo 8-17 ja viikonloppuisin klo 8-18. Keittiö on auki!
  • Piccadilly on avoinna viikonloppuna klo 10.30–>
  • Piccadillyn wc:t ovat käytössä. Muut wc:t kentällä ovat vielä suljettu.
  • Pukuhuoneet ja saunat ovat auki klubitalon aukioloaikojen mukaan.

TARKISTATHAN SEURAAVAT ASIAT ENNEN PELAAMAAN LÄHTEMISTÄ

  • Jäsenyys jossain seurassa kunnossa (= kauden 2018 jäsenyys maksettu). Jäsenmaksua ei voi maksaa caddiemasterin kassaan.
  • Sinulla on pelioikeus nimettynä ja pelioikeuslasku (tai hoitovastikelasku) maksettu kokonaisuudessaan.
  • Mikäli sinulla ei ole pelioikeutta nimettynä, olet valmis maksamaan hinnaston mukaisen green fee maksun caddiemasterille.

Huomioithan, että pelaaminen estyy, mikäli yllä olevat asiat eivät ole kunnossa.

 

AJANVARAUSKÄYTÄNNÖT KAUDELLA 2018

Ajanvarauskäytännöt muuttuvat tälle kaudelle. Jatkossa tiiaikoja voi varata seuraavasti:

Osakkaat 14 pv
Pelioikeuspelajaat / jäsenet 7 pv
Vieraspelaajat 5 pv

Kaikki ajanvaraukset (pl. Pikku Peura) tehdään tällä kaudella NexGolf ajanvarausjärjestelmään. Jatkossa caddiemasterin ulko-oven vieressä ei ole listaa aamu- / iltalähdöille. Ajanvaraus on kesällä auki klo 5.00 alkaen eli aikaiset lähtijät varaavat lähdön normaalisti NexGolfin ajanvarauskalenteriin. Ajanvaraus on mahdollista tehdä itse NexGolfin kautta 30 min päähän (ennen 60 min). Peruutukset on tehtävä jatkossakin viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä. No show maksu on tänä vuonna tiukempi – no show pelaajista laskutetaan kulloinkin voimassa olevan vieraspelaajan green fee maksun verran. Muistathan siis perua turhan lähtöajan viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä!

 

MUKAVAA KAUDEN ALKUA!

Vieritä ylös