Peuramaalla tähtitapahtuma ja huippugolfia

Finnish Tourin kauden 2011 avauskilpailu 2.-4.6. tuo Peuramaalle maamme huippugolfarit, joiden peliä on nyt mahdollisuus seurata paikan päällä. Kilpailu käydään Peuramaan Porkkala – kentällä.

Juniori -ja nuorisotyö on tärkeässä roolissa Peuramaalla, niinpä Finnish Tourin yhteydessä järjestetään myös ainutlaatuinen ”Juniori ja tähti”-tapahtuma, Peuramaan Par-3 Challenge- kilpailu

Peuramaan Par-3 Challenge- kilpailuun on otettu mallia Yhdysvalloissa pelattavasta Augusta Masters arvoturnauksen lämmittelykilpailusta. Augustassa huippuammattilaiset ottavat ensin vähän kevyemmin mittaa toisistaan ennen tositoimien alkamista. Peuramaalla sekajoukkueet kootaan seuran junioreista ja urheilullisista julkkiksista. Paikalla ovat mm. Suomen tuore jääkiekon maailmanmestari Sami Lepistö ja muita huippunimiä: purjehduksen olympiavoittaja Jyrki Järvi, jääkiekon olympiamitalisti Tero Lehterä, NHL-tähti Niklas Hagman, maalivahtivalmentaja Sakari Lindfors ja jalkapallolegenda Jallu Rantanen. Muutama yllätysnimikin on vielä varmistumassa.

Par-3 Challenge pelataan keskiviikkona 1.6. alkaen kello 13.00. Kilpailupaikkana on Peuramaan Par-3-kenttä. Luvassa on ikimuistoisia hetkiä niin nuorille pelaajille kuin kaikille katsojillekin. Tapahtuman juontajina toimivat urheilutietäjä ja imitaattori Klaus Thomasson ja vuoden 2008 Miss Suomi Satu Tuomisto.

Finnish Tour 2011 avauskilpailua seuraamaan ja Par-3 tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Peuramaan Par-3 Challengen reaaliaikaisesta tulospalvelusta huolehtii GolfGamebook.

Tervetuloa!

Peuramaa Golf

Kommentoi

Vieritä ylös