Peuramaan Golfin toimitus-/toiminnanjohtajaksi on valittu 1.12.2011 alkaen Juha Tuukkanen

Peuramaan Golfin toimitus-/toiminnanjohtajaksi on valittu 1.12.2011 alkaen Juha Tuukkanen, 33 v. Juha on toiminut golfalalla erilaisissa tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Viimeiset viisi vuotta Juha on toiminut Suomen Golfpiste Oy:ssä tuotepäällikkönä, vastuullaan Golfpisteen golfkenttäliiketoimintojen myynti- ja kehitysvastuu sekä tapahtumaliiketoimintojen operatiivinen vastuu. Ennen Golfpisteelle siirtymistä Juha toimi palvelupäällikkönä Pickalassa ja St. Laurence Golfissa.

Uutta pestiään Juha kommentoi: “Olen erittäin innoissani siirtymisestäni Peuramaa Golfin toimitusjohtajaksi. Piipon Kari yhdessä koko henkilöstön kanssa on tehnyt todella hyvää työtä Peuramaan kehittämisessä ja profiilin nostamisessa maan kenttien kärkikastiin. Tätä työtä on hienoa päästä jatkamaan motivoituneen henkilökunnan ja aktiivisten hallitusten ja toimikuntien kanssa. Upeiden griiniensä ohella Peuramaa tunnetaan myös aktiivisista pelaajistaan. Toivonkin tapaavani paljon osakkaita ja jäseniä jo talvikauden aikana.”

Nykyinen toimitusjohtaja Kari Piippo ilmoitti syyskuun 2011 alussa hallitukselle, että hän jättää tehtävänsä vuoden lopussa siirtyäkseen uusiin, erilaisiin haasteisiin. Hallitus aloitti uuden toimitusjohtajan haun ilmoittamalla vapautuvasta tehtävästä FGMA:n jäsenille. Hakemuksia tuli 10 kpl. Kaikki hakijat olivat korkeatasoisia ja alan asiantuntijoita. Hallitus valitsi haastattelujen perusteella kaksi hakijaa psykologisiin testeihin. Molempien hakijoiden testit menivät erittäin hyvin. Pitkän puntaroinnin ja harkinnan jälkeen hallitus valitsi Juhan Peuramaa Golf Oy:n toimitusjohtajaksi ja ry:n toiminnanjohtajaksi.

Lämmin kiitos kaikille tehtävästä kiinnostuneille hakijoille!

Raisa Mäkinen-Laukkanen

Peuramaa Golf Oy

hallituksen puheenjohtaja

Kommentoi

Vieritä ylös