PGH ry:n puheenjohtajan terveiset

Ensin haluaisin näin tuoreena puheenjohtajana esitellä lyhyesti itseni. Nimeni on Jari Kohtamäki ja olen ensimmäisen kauden Ryn puheenjohtaja. Ikää on kertynyt mittariin reilut 50 v ja olen 3 aikuisen tyttären isä ja jopa 3 lapsen lapsen paappa. Olen töissä Oy Sultrade Ltd nimisessä yhtiössä ja toimin liiketoiminnan johtajana. Olen ollut aktiivinen jäsen Peuramaalla reilut 10 vuotta pelaten niin Mideissä kuin senioreissa.

Nyt sitten seuran asioihin.

Peuramaalla oli huikea golfvuosi vuonna 2018. Järjestimme useita valtakunnallisia golfkisoja, joista voidaan mainita Finnish Tourin osakilpailu 7-9 kesäkuuta, jonka voitti jännittävien vaiheiden jälkeen seuramme oma kasvatti Niclas Hellberg uusintareiällä. Myöskään unohtamatta toisen oman kasvattimme Veeti Mähösen sensaatiomaista peliä EM amatöörijoukkueessa tuoden Suomelle historiallisen EM joukkue kisa voiton kesäkuussa.

Seuran mestarit 2018 olivat Aleksi Heikkinen ja Oona Hyppönen. Kisakauden päätimme 20.10 perinteiseen Lammas Open Scrambleen.

Myös jäsenistömme osallistui kiitettävästi erilaisiin tapahtumiin. Toimikunnat olivat erittäin aktiivisia koko kauden järjestäen erittäin aktiivisesti erilaisia kisoja ja harjoitusmahdollisuuksia jäsenistöllemme. Iso kiitos siitä kaikille toimikunnille ja niiden aktiivisille jäsenille.

Nyt on aika kääntää katseet vuoteen 2019. Kentällä on jo tehty aktiivisesti töitä varmistaaksemme meille parhaat mahdolliset lähtökohdat kaudelle 2019. Onhan kenttämme ollut jo vuosia kunnoltaan yksi parhaimmista golf kentistä.

Kesästä 2019 on tulossa todella mielenkiintoinen. Järjestämme jäsenistöllemme erilaisia ja eritasoisia golf kisoja ja kaikki ei aina niin vakavassa hengessä vaan kisoja myös pilke silmäkulmassa. Tällä on tarkoitus madaltaa kynnystä tulla mukaan kisoihin, vaikka kilpagolf ei olisi entuudestaan tuttua. Järjestämme myös kisoja niin yksilöille kuin joukkueille sekä tapahtumia junioreille, mideille, senioreille kuten naisille ja miehille.

Suurin huoli golfyhteisössämme on golfaajien ikääntyminen ja yksi isoimmista ry:n painopisteistä on aktivoida nuoria ja nuoria aikuisia golfin pariin. Tästä ovat ottaneet ison kopin Junioritoimikunta ja uusi kapteenimme Jaakko Väätäinen. Tarkoitus on aktiivisesti lähestyä alueen kouluja. Tarvitsemme myös toimintaamme mukaan uusia aktiivisia peuramaalaisia eri toimikuntiin eli jos löytyy kiinnostusta, niin ottakaa yhteyttä toimikuntien vetäjiin tai caddiemasterin toimiston kautta Erkkoon.

Muistakaa myös aktiivisesti käyttää seuramme palveluja. Kuten ammattitaitoisia opettajiamme Harri Murtosta ja Sauli Suomelaa, unohtamatta upeita ravintolapalvelujamme.

Toivotan kaikille hyviä pelejä ja nähdään kentällä ja klubilla.

Kesää odotellessa

Jari Kohtamäki

Peuramaa ry:n puheenjohtaja

Vieritä ylös