Pikku Peura pidetään kiinni vielä ainakin keskiviikkona 1.4. ja torstaina 2.4. – range on auki

Pikku Peura on viime päivien pakkasten vuoksi vielä jäässä. Tulevat yöt ovat sääennusteiden mukaan edelleen kylmiä, joten kenttä ei ehdi sulaa riittävästi pelaamista ajatellen. Pikku Peura pidetään siis kiinni vielä ainakin keskiviikkona 1.4. ja torstaina 2.4. Varatut lähdöt näille päiville peruuntuvat automaattisesti. Päivitämme seuraavan kerran tilanteen viimeistään perjantaiaamuna 3.4. kun sääennusteet tarkentuvat.

Range pidetään auki. Rangelle palloautomaatin kylkeen on lisätty käsidesiannostelija.

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys sekä hyvinvointi ovat ykkösprioriteetti. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia.

Pikku Peura avattiin erikoisjärjestelyin torstaina 26.3. klo 10.00. Pikku Peura on auki ainoastaan niille pelaajille, joilla on nimetty Peuramaa Golfin pelioikeus kaudelle 2020. Edellytyksenä pelaamiselle on lisäksi, että pelaajalla on kaikki maksut kunnossa ja osakkeen vastike on maksettu. Muille pelaajille kenttä ei valitettavasti vielä ole auki.

Pikku Peuralle avataan varauskalenteri NexGolfiin keskiviikkona 25.3. klo 17.00. Pelaaminen on mahdollista ainoastaan niille, jotka ovat varanneet itselleen lähtöajan. Ilman lähtöaikaa ei Pikku Peuralle saa lähteä pelaamaan. Kukin pelaaja voi varata itselleen maksimissaan kaksi lähtöaikaa yhden päivän aikana eli maksimissaan yksittäinen henkilö voi pelata yhden päivän aikana 18 reikää. Näin useammalla eri pelaajalla on mahdollisuus pelata päivän aikana. Caddiemaster toimisto ei ole auki, lähtöjen varaaminen tapahtuu omilla tunnuksilla NexGolfin kautta. Lähdön vahvistaminen tulee tehdä ennen kierrokselle lähtöä, tämä tehdään myös NexGolfin kautta itse (lähdön voi vahvistaa aikaisintaan 60 min ennen lähtöä). Lähdöt tapahtuvat 10 minuutin välein. Lähtöajan varaaminen on mahdollista ainoastaan niille, joilla on pelioikeus nimettynä. Lähtöjen mahdolliset peruutukset on tehtävä viimeistään kaksi tuntia ennen lähtöä.

Huomioitavaa pelaamiseen liittyen:

Linkki: Suomen Golfliiton tiedote koskien koronavirusta

Linkki: ohjeita ja ajankohtaista tietoa THL:n sivuilta

 

 • mikäli olet yli 70-vuotias tai kuulut riskiryhmään, noudata Suomen hallituksen ja THL:n antamia toimintaohjeita
 • sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona
 • mikäli olet kipeä, tunnet itsesi kipeäksi tai lähipiirissäsi on jollakin flunssan oireita, älä tule pelaamaan
 • pelaaminen 1-2 hengen lähdöissä
 • pidä lipputanko paikallaan ja älä lainkaan koske lipputankoon
 • Kuppi on reiässä ylösalaisin, jotta pallo jää enemmän kupin pinnalle ja on helpommin poimittavissa ilman kosketusta reiän reunoihin ja lipputankoon
 • käytä ainoastaan omia välineitä
 • älä koske kaverin pelipalloon
 • lainakärryjä ei ole saatavilla, kanna siis bägiä tai käytä omia kärryjä
 • bunkkereissa ei ole haravoita
 • tuloskortit eivät ole käytössä
 • älä kättele tai halaa muita pelaajia
 • pidä riittävä turvaväli muihin pelaajiin (väh. 2 metriä)
 • vältä isompia kokoontumisia niin rangella, parkkialueella kuin ykköstiilläkin
 • kentiltä on poistettu kaikki roskikset ja penkit. Valitettavasti myös wc -tilat on poistettu käytöstä.
 • huolehdithan oman käsidesin mukaan!

Nämä säännöt on tehty, jotta voimme ehkäistä viruksen leviämistä ja pystymme kaikki nauttimaan mahdollisimman turvallisesta pelaamisesta. Huomioithan, että mikäli näitä ohjeita ei noudateta, joudumme harkitsemaan kenttien sulkemista. Muistutuksena Tanskan tilanne, jossa kentät jouduttiin sulkemaan sen vuoksi, koska ohjeistuksia ei noudatettu! Rangella ja Pikku Peuralla suoritetaan valvontaa ja tarkkaillaan ohjeiden noudattamista.

Caddiemaster toimiston lisäksi klubitalo ja ravintola ovat kiinni. Toimiston väki tekee töitä etänä, yhteydenotot toivomme sähköpostilla.

Range on auki. Palloja saa pallokoneesta pallokorteilla ja pankki- ja luottokorteilla. 36 palloa maksaa 3 euroa suoraan pallokoneesta ostettaessa. Pallokortteja ei valitettavasti voi vielä ladata. Pallokorttien lataaminen mahdollistuu vasta sitten, kun caddietoimisto avataan. Pallokortit kuitenkin toimivat normaalisti, mikäli kortillasi on palloja vielä viime vuodesta jäljellä. Koronaviruspandemian vuoksi olemme vähentäneet lyöntipaikkoja rangella, jotta harjoittelu tapahtuisi mahdollisimman väljästi.

Porkkala-kenttä alkaa olla hyvin kuivunut ja mahdollisuus sen avaamiselle tulee ajankohtaiseksi lähiaikoina. Tästä tiedotamme myöhemmin erikseen.

Mukavia ja turvallisia pelejä!

Vieritä ylös