Ravintolan kuulumisia

Entisöity Taivallahden kasarmikortteli Töölössä on herännyt uuteen kukoistukseen ja tiloihin on avattu monipuolinen keskus. Yli 80-vuotias kortteli on kunnostettu ja entisen armeijan autokomppanian ja sotilassoittokunnan tilalla toimii nyt upea Ravintola Kaarti, parturi, K-kauppa Kasarmi, kiinteistönvälitys ja paljon muuta. Korttelissa on myös palvelutalo, fysioterapia ja seurakunnan tiloja.

Nostalgiaa huokuva ravintola tarjoaa arkisin runsaita ja terveellisiä lounaita noutopöydästä sekä keskiviikosta lauantaihin neljän ruokalajin laadukkaan maistelumenun. Viikonloppuisin tarjolla on herkullinen brunssi. Ravintola mahdollistaa myös yksityistilaisuuksien ja kokousten järjestämisen.

Ravintola Kaarti
Pohjoinen Hesperiankatu 33a
00260 Helsinki
toimisto@ravintolakaarti.fi
www.ravintolakaarti.fi
Facebook/ravintola Kaarti
Instagram/ravintola Kaarti

Tervetuloa tutustumaan uuden ravintolamme tiloihin sekä nauttimaan maukkaasta ruoasta nostalgiaa huokuvassa miljöössä!

Peuramaan perinteiset jouluruoat Tuomaan markkinoilta tai Kaartista

Gourmet Peuramaa ei valmista jouluruokia tänä jouluna tilauksesta. Gourmet Peuramaa on kuitenkin mukana perinteisillä Tuomaanmarkkinoilla Helsingin keskustassa joulukuussa. Markkinoilla ovat myynnissä suositut jouluherkut kuten karpalolimppu, taatelikakku, suklaatryffelit, silakat sekä sinapit. Ravintola tarjoaa tänä vuonna myös annoksia paikanpäällä syötäviksi. Lisäksi ravintolan omat joululaatikot (porkkana, lanttu ja imelletty perunalaatikko) löytyvät Ruoholahden Citymarketin valikoimista. Näitä kaikkia tuotteita on mahdollista ostaa myös uudesta ravintolastamme, Ravintola Kaartista (Pohjoinen Hesperiankatu 33a 00260 Helsinki).

Rauhallista joulun odotusta!

Kommentoi

Vieritä ylös