TALON TAVAT

PELAAMINEN PEURAMAALLA KAUDELLA 2020

Varaukset
Osakkaat sekä osakkaan pelioikeudella pelaava perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) on oikeutettu varaamaan lähtöaikoja 30 päivää aikaisemmin ja pelioikeuspelaajat sekä jäsenet 14 päivää aikaisemmin. Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja 14 päivää aikaisemmin. Käyttämättä jäävä peliaika tulee peruuttaa viimeistään 4 tuntia ennen lähtöaikaa. Lähtöajan peruutuksen voi tehdä soittamalla 0200 22 122 (0,78€/ min+pvm), tekstiviestillä numeroon 0400 855 881, NexGolf ajanvarausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse caddiemaster@peuramaagolf.com.

Ilmoittautuminen
Pelaajien tulee ilmoittautua caddiemasterille hyvissä ajoin, vähintään 10 min. ennen lähtöaikaa. (Koronavirustilanteen aikana edellytämme, että pelioikeudenhaltijat vahvistavat omat lähtönsä NexGolfin kautta itse, jotta ylimääräisiltä henkilökontakteilta vältyttäisiin.)

Tasoitusvaatimukset
Peliryhmän yhteenlaskettu tasoitus saa olla korkeintaan 108.
Tasoitusvaatimus HCP alle 36 on voimassa vieraspelaajille arkisin klo 13 jälkeen ja viikonloppuisin. Osakkaan, jäsenen tai pelioikeuspelaajan seurassa vieraalla ei tasoitusrajoituksia. Jäsenen, pelioikeuspelaajan tai osakkaan on tällöin oltava itse mukana kierroksella.

Jäsenyys
Jokaisella pelaajalla oltava jäsenyys jossain golfseurassa.

Pukeutuminen
Vanha Peura ja Porkkala kentillä edellytämme siistiä ja asiallista pukeutumista.

Varusteet
Jokaisella pelaajalla tulee olla omat varusteet. Golfbägi, mailat, griinihaarukka, merkkausnasta ja pallot. Varusteita myydään ja vuokrataan pro shopista.

Valvonta
Golfkeskuksessamme suoritetaan valvontaa niin pitkillä kentillä kuin myös Par 3 kentällä ja harjoitusalueilla. Player assistant toimii pyydettäessä neuvonantajana, nopeuttaa tarvittaessa pelirytmiä ja puuttuu huomaamiinsa epäkohtiin.

Par 3 kenttä
Par 3 kentälle pääsee pelaamaan, jos peliseurueen yhdellä pelaajalla on Green Card. Myös Par 3 kentällä suositellaan siistiä pukeutumista. Jokaisella pelaajalla on oltava omat pelivarusteet. Kentällämme pätevät yleiset golfkäyttäytymissäännöt.

Kentällä huomioitavaa
Harjoitusswingit tehdään lyöntipaikan ulkopuolella – irtilyödyt turpeet asetetaan paikoilleen – pallon alastulojäljet korjataan griineillä – pelataan reippaasti ja viivyttelemättä – hitaampi ryhmä tarjoaa ohituksen nopeammalle ryhmälle – annetaan kanssapelaajille pelirauha – puhelimet pidetään äänettöminä – nautitaan golfista!

No show – käytäntö
Valitettavasti yleistyvien no show-tapausten vähentämiseksi on Peuramaalla otettu käyttöön käytäntö, jossa jokaisesta käyttämättä tai peruuttamatta jätetystä varauksesta lähetetään pelaajalle no show-lasku 35 €. Lasku lähetetään, mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään 4 tuntia ennen lähtöaikaa. Maksu peritään myös siinä tapauksessa, että ryhmä peruuttaa osan pelaajista caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli no show-pelaaja ei ole Peuramaan oma pelaaja, lähetetään lasku pelaajan kotiseuraan.

Peruutus
Lähtöajan peruutuksen voi tehdä soittamalla 0200 22 122 (0,78€/ min+pvm), tekstiviestillä 0400 855 881, NexGolf ajanvarausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse caddiemaster@peuramaagolf.com.

Vieritä ylös