TALON TAVAT

PELAAMINEN PEURAMAALLA KAUDELLA 2021

Varaukset
Osakkaat sekä osakkaan pelioikeudella pelaava perheenjäsen (samassa taloudessa asuva) on oikeutettu varaamaan lähtöaikoja 30 päivää aikaisemmin ja pelioikeuspelaajat 14 päivää sekä jäsenet 10 päivää aikaisemmin. Vieraspelaajat voivat varata lähtöaikoja 7 päivää aikaisemmin. Varausten välinen aika on rajoitettu 12 tuntiin.

Ilmoittautuminen
Pelaajien tulee ilmoittautua caddiemasterille hyvissä ajoin, vähintään 10 min. ennen lähtöaikaa.

Jäsenyys
Jokaisella pelaajalla oltava jäsenyys jossain golfseurassa.

Pukeutuminen
Vanha Peura ja Porkkala kentillä edellytämme siistiä ja asiallista pukeutumista.

Varusteet
Jokaisella pelaajalla tulee olla omat varusteet. Golfbägi, mailat, griinihaarukka, merkkausnasta ja pallot. Varusteita myydään ja vuokrataan pro shopista.

Valvonta
Golfkeskuksessamme suoritetaan valvontaa niin pitkillä kentillä kuin myös Par 3 kentällä ja harjoitusalueilla.

Par 3 kenttä
Par 3 kentälle pääsee pelaamaan, jos peliseurueen yhdellä pelaajalla on Green Card. Myös Par 3 kentällä suositellaan siistiä pukeutumista. Jokaisella pelaajalla on oltava omat pelivarusteet. Kentällämme pätevät yleiset golfkäyttäytymissäännöt.

Kentällä huomioitavaa
Harjoitusswingit tehdään lyöntipaikan ulkopuolella – irtilyödyt turpeet asetetaan paikoilleen – pallon alastulojäljet korjataan griineillä – pelataan reippaasti ja viivyttelemättä – hitaampi ryhmä tarjoaa ohituksen nopeammalle ryhmälle – annetaan kanssapelaajille pelirauha – puhelimet pidetään äänettöminä – nautitaan golfista!

No show – käytäntö
Valitettavasti yleistyvien no show-tapausten vähentämiseksi on Peuramaalla otettu käyttöön käytäntö, jossa jokaisesta käyttämättä tai peruuttamatta jätetystä varauksesta lähetetään pelaajalle no show-lasku, joka on normaali GF-hinta. Lasku lähetetään, mikäli varausta ei ole peruutettu viimeistään 4 tuntia ennen lähtöaikaa. Maksu peritään myös siinä tapauksessa, että ryhmä peruuttaa osan pelaajista caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Peruutus
Lähtöajan peruutuksen voi tehdä soittamalla 0200 22 122 (0,78€/ min+pvm), tekstiviestillä 0400 855 881 tai sähköpostitse caddiemaster@peuramaagolf.com.

Vieritä ylös