Toimitusjohtaja Tuukkanen lopettaa Peuramaalla

Peuramaa Golf Oy:n hallitus ja toimitusjohtaja Juha Tuukkanen ovat yhdessä toimitusjohtajan aloitteesta sopineet toimitusjohtajan toimitusjohtajasopimuksen päättämisestä. Tuukkanen jättää Peuramaa Golfin vuoden 2017 alussa.

Juha Tuukkanen: ”Viisi vuotta Peuramaalla on mennyt todella nopeasti. Näiden vuosien aikana olemme tehneet paljon asioita yhtiön ja seuran toiminnassa erityisesti yhteisön pitkän tähtäimen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Yhtiön ja seuran talous, kenttien pelattavuus ja Peuramaan kiinnostavuus on saatu nostettua entistä selkeämmin maamme golfkenttien kärkijoukkoon.

Suurimman kiitoksen haluan osoittaa Peuramaa Golfin erittäin ammattitaitoiselle ja omistautuneelle henkilökunnalle, joka on toiminut vahvana tukena ja voimana yhtiön eteenpäin viemisessä. Haluan myös kiittää yhtiön ja seuran hallituksia ennakkoluulottomasta asenteesta muutoksen edessä. Viimeisenä haluan kiittää kaikkia teitä, Peuramaa Golfin osakkeenomistajia, jäseniä ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista. Ilman teitä Peuramaa ei olisi sitä mitä se on.”

Peuramaa Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Raoul Bergman: ”Tuukkasen aikana Peuramaa Golf on edennyt nykyaikaisempaan suuntaan golfpalveluiden tuottajana. Yhteisön palveluiden tarjonta on monipuolistunut ja laatu parantunut merkittävästi kustannustehokkuuden parantuessa samalla. Viiden vuoden aikana Peuramaa on juurruttanut paikkansa maamme halutuimpien kilpailujärjestäjien joukkoon, niin Finnish Tourin, Suomen Golfliiton, kuin pelaajienkin mielestä.

Haluan kiittää Juhaa hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja innovatiivisuudesta uusien toimintamallien kehittämisessä, sekä toivottaa onnea tuleviin haasteisiin.”

Peuramaa Golf Hjortlandet ry:n puheenjohtaja Veli Laine: ”Juha on ottanut toiminnanjohtajana hyvin huomioon Peuramaan kokonaisvaltaisen kehittämisen. Yhteistyö alueen seurojen ja Suomen Golfliiton kanssa on kehittynyt hyvään suuntaan ja samalla Peuramaan positiivinen imago on vahvistunut. Kiitän Juhaa ry:n hallituksen puolesta hyvästä yhteistyöstä näinä vuosina sekä toivotan onnea ja menestystä uusissa haasteissa ”

Peuramaa Golf Oy:n hallitus tiedottaa uuden toimitusjohtajan hausta myöhemmin.

Kommentoi

Vieritä ylös